Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En İyi Galaxy S10 Kılıfları

Bunlar en iyi Samsung

Bunlar en iyi Samsung vardır Galaxy S10 bol 2019 Samsung’un son telefonu yazında muhteşem kavisli ekran cihazı olup satın değer vakalar fantezi özellikleri . Aynı zamanda gerçekten pahalı ve ön ve arka cam kaplı. Temel olarak bir dava isteyeceksiniz bu yüzden burada telefonunuzu hayatın günlük tehlikelerinden koruyacak birkaç farklı stil var.

Aşağıda ince kasalardan açık kasalardan ucuz seçeneklere ve ağır hizmet korumasına kadar her şeyi öneriyoruz. Cüzdan ya da kickstand kılıfları Galaxy S10 batarya kılıfları ve Samsung tarafından üretilen resmi aksesuarlardan bahsetmiyorum . Bazıları birkaç dolara mal olurken diğerleri daha pahalıdır ancak saygın markalara aittir.

Genellikle büyük bir markanın kaliteli ve dayanıklı kasalarını önermemize rağmen Amazon’dan ucuz 9 dolarlık bir TPU çantası bile hiç yoktan iyidir. TPU kasalarının ince hafif ve genellikle kablosuz şarj ile çalıştığından bahsetmiyorum bile özellikleri kaybetmiyorsunuz. Bu daha pahalı durumlarda telefonunuzu korumak için daha iyi bir iş yapacağını söyledi.

Neyse ki Samsung’un en yeni telefonu olarak aralarında seçim yapabileceğiniz düzinelerce dava ve marka var. Bunun son derece dayanıklı kılıflar ince ve minimal bir şey hatta bir dikme ya da cüzdan yerleşik bir durumda bile. Her iki durumda da bir dava şiddetle tavsiye edilir ve kesinlikle 800 $ telefonunuzu korumak için satın almaya değer. Kırık bir ekranı düzeltmek için 200 dolar harcayarak tasarruf etmekten bahsetmiyorum bile .

Bu küçük çerçeveli ve kavisli cam kenarlı büyük şık birinci sınıf bir telefon yani süper kırılgan. İlk düşürdüğünüzde Galaxy S10’unuzu son kullanışınız olmasına izin vermeyin. Bu nedenle aşağıdaki slayt gösterimizden Spigen Speck Incipio Olixar Samsung Nodus ve diğerlerinden harika koruma seçin . Bunlar şimdiye kadarki en iyi Galaxy S10 kasaları ve en iyi seçenekleri test edip buldukça bu yaz daha fazla ekleyeceğiz.

Bunlar en iyi Samsung vardır Galaxy S10 bol 2019 Samsung’un son telefonu yazında muhteşem kavisli ekran cihazı olup satın değer vakalar fantezi özellikleri . Aynı zamanda gerçekten pahalı ve ön ve arka cam kaplı. Temel olarak bir dava isteyeceksiniz bu yüzden burada telefonunuzu hayatın günlük tehlikelerinden koruyacak birkaç farklı stil var.

Aşağıda ince kasalardan açık kasalardan ucuz seçeneklere ve ağır hizmet korumasına kadar her şeyi öneriyoruz. Cüzdan ya da kickstand kılıfları Galaxy S10 batarya kılıfları ve Samsung tarafından üretilen resmi aksesuarlardan bahsetmiyorum . Bazıları birkaç dolara mal olurken diğerleri daha pahalıdır ancak saygın markalara aittir.

Spigen Neo Hybrid

İlk Galaxy S10 kasa önerimiz her zaman Spigen’den bir şeydir. Akıllı telefon korumada en güvenilir isim.

Ancak bu yıl Spigen tamamen popüler olan Neo Hybrid davası için yeniden tasarlandı. Herringbone dokusunu kazdılar ve tutması kolay ve tutuşunuzu geliştiren yeni ve temiz bir “WAVEY” dokusu eklediler. Galaxy S10’un her zamankinden daha büyük olduğunu düşünmek iyi bir şey.

Her zaman olduğu gibi bu kılıf dayanıklı bir çengel emici TPU kılıf malzemesinden sonra polikarbonat bir tamponla sarılmıştır. Spigen düğmeler ya da şarj portu için çerçeveyi her kesimden güçlendirdi ve onu en iyi ve en dayanıklı Neo Hybrid haline getirdi. Ve evet daha kalın olan dalga tasarımı kablosuz ya da güç paylaşımlı ters kablosuz şarjı etkilemez. Tüm özellikler hala bu davada çalışıyor. Bugün bir tane satın alın!

Speck Presidio Pro

Hemen hemen her telefon için önerdiğimiz bir diğer marka ise Speck. Bunun nedeni 10 ft düşme askeri sınıf derecesine sahip en dayanıklı davalardan bazıları olmasına rağmen çok büyük olmadıklarıdır. Şirketin davaları için mükemmel bir orta yolu var.

Speck Presidio Grip normal önerimizdir ancak yeni Pro serisi daha da iyi. Sert bir polikarbonat tampon çerçeve kullanıyorlar dört köşesinde de kesiksiz ve iç astarın sıkıldığı her portta veya düğmede kullanıyorlar. Bu iç astar IMPACTIUM’dur – çok şok emici yumuşak TPU benzeri bir malzeme. Galaxy S10’unuzu düşürdüğünüzde bu malzeme düşme kuvvetini emer kılıf boyunca ve köşelerden dağıtır ve telefonunuzu güvende tutar.

Temel olarak bir Speck kasasıyla Galaxy S10’unuzu 10 ft’e kadar düşürebilirsiniz ve sadece gayet iyi çalışıyor ve ekranı kapsıyor. Çok çeşitli stil ve renklerde geliyorlar o yüzden deneyin.

Unicorn Beetle Temizle Kabuk Supcase

Unicorn Beetle Temizle Kabuk Supcase

Benim gibiyseniz Galaxy S10’un güzelliğini ve tarzını göstermek istersiniz. Özellikle o güzel yeni Kırmızı veya Prizma Mavisi renk türünü seçtikten sonra.

Öyleyse SupCASE’ten temiz bir kabuk kılıfı almak istersiniz. Telefonunuzu güvende tutacak ultra ince ancak dayanıklı tüm TPU malzemelerini kullanıyorlar. TPU kauçukla karıştırılmış esnek bir plastiktir. Akıllı telefon koruması söz konusu olduğunda size her iki dünyanın en iyisini vermek.

Supcase’nin Unicorn serisi son derece ince hafif saydam (veya gri renkli duman) ve her şeye erişebilmenizi sağlar. Bu davalardan gerçekten hoşlanıyoruz çünkü çok ince ve tutması kolay telefonun artık kaygan olmadığı ya da herhangi bir yığın eklemediği için yeterince doku ekliyorlar. Ayrıca oldukça mükemmeller ve telefonları ve ekranları hayatın günlük tehlikelerinden korumak.

Pelikan Koruyucu Kılıf

Son derece sağlam ve dayanıklı valizler dış mekan eşyaları taşıma çantaları ve daha fazlasıyla tanınan marka Pelican şimdi Galaxy S10 için mükemmel koruma sağlıyor.

Pelican Protector serisi açık havada tutkunu veya her zaman hareket halinde olan biri için mükemmel bir durumdur.

Bu kılıf telefonunuzu kesinlikle güvende tutacak bir çift katmanlı TPU tasarımı sunar. Herhangi bir çarpma düşme veya kaza TPU’dan hemen sıçramaktadır. Bununla birlikte üçüncü kat sert polikarbonat plastik kasanın tüm dış kenarına sarılır. Bu geçmişte Pelikan’dan da gördüğümüz geleneksel kutulu ve açılı kenarlara sahiptir. Açılı kenarlar telefonunuzu düştüğünüzde temiz olan ekrandan enerjiyi yönlendirmeye yardımcı olur.

Temel olarak aynı koruma seviyesindeki bilim adamları ve ABD Silahlı Kuvvetleri’nin kullandığı Pelikan şimdi Galaxy S10’unuz için hazır.

Tech21 Saf Temizle Kabuk

Tech21 Saf Şeffaf Shell kılıf kristal netliğinde koruma arayanlar için bir başka harika seçenek. Güvende tutmak için telefonun etrafına sarılan ince ve dayanıklı bir TPU malzemesi kullanırlar.

Bununla birlikte her Tech21 kasası köşelerde küçük boşlukların olduğu “hava yastığı” teknolojisine sahip telefon ve ekranı düşme veya kaza sırasında güvende tutar. Artı tüm dış kenar sadece telefonla aynı hizada oturmuyor. Bunun yerine telefonun tüm çerçevesine temel olarak bir TPU yayı ekleyen sırtlar ve dalgalanmalar eklediler. Temelde bu durumda kesinlikle telefonunuzu güvende tutar.

Urban Armor Gear Monarch Çantası

Bir sonraki dava çok pahalı ama Galaxy S10 için piyasadaki en ince ve en dayanıklı kasalardan biri. Urban Armor Gear olarak da bilinen UAG gerçekten eşsiz vakalar yaratıyor. Bazı insanlar sağlam ve endüstriyel tasarımdan hoşlanmasalar da sağladığı işlev ve iş görünüş değil bu önemli.

Her UAG kılıfı yumuşak bir tüy ışığına ve esnek darbeye dayanıklı göbeğe ve ayrıca rahatlık için yanlarda petek tutuş tutamaklarına sahiptir. Onlar da basması kolay büyük güzel dokunsal düğmelerini kullanırlar.

Daha sonra hangi UAG modeline bağlı olarak TPU çekirdeğinin dış malzemeleri ve arkası farklıdır. Monarch serisi bizim favori UAG davamızdır. Bu model Galaxy S10’unuzu güvende tutacak BEŞ farklı malzeme katmanına sahiptir.

Bu katmanlar arkasında toz kaplı siyah metal bir çerçeve ile korunan birinci sınıf bir ince taneli deri içerir. Ayrıca telefonun 10 metreden yüksek düşmelere dayanmasını sağlayan çift katmanlı güçlendirilmiş köşeler kullanıyorlar.

Olixar Nefes Alabilir Hasır Kılıf

Hepimizin bildiği gibi akıllı telefonlar gerçekten ısınabilir. Özellikle 1080p film izliyor veya saatlerce Fortnite oynuyorsanız. Bu nedenle Samsung ve Olixar gibi popüler markaların telefonunuzun serin kalmasına yardımcı olacak nefes alabilen çantalar oluşturuyor.

MeshTex teknolojisine sahip Olixar Nefes alabilen kılıf dikkate değer. Kablosuz şarj ile çalışan tüm bağlantı noktalarına erişmenizi sağlayan basılması kolay düğmelere sahip ve elbette çoğu durumda nefes alan ultra ince bir çanta. Telefon tutması son derece kolay yumuşak TPU nefes alabilen örgü malzemeli kaymaz dokulu bir tasarıma sahip.

Zaman içinde kir ve cep tiftik birikimini nasıl kaldıracağından emin değiliz ancak ilgilenen veya telefonlarını sınıra zorlayanlar için çok iyi bir durum.

Nodus Access Deri Cüzdan Çantası

Tanınmış iPhone kasa üreticisi Nodus sonunda Galaxy S10 telefon ailesi için çarpıcı Access deri cüzdan çantalarını sunuyor.

Bu kılıflar en ince taneli İtalyan derisinden elle dikilmiş kenarlardan ve birinci sınıf malzemelerden üretilmiştir. Ayrıca dış kenarında 3-4 kredi kartı ve bir miktar nakit para olan bir kapak var. Endişelenmen ve bir gece geçirmen için sana bir şey daha vermek. Bu yüzden zaman zaman Galaxy S10’unuzla veya günlük olarak kullanın.

Belki de Nodus kasalarının en iyi kısmı benzersiz “mikro emme” tasarımıdır. Muhtemelen fark ettiğiniz gibi Galaxy S10 sadece bir deri çanta üzerinde yüzüyor gibi görünüyor. En ucuz “flip cüzdan kılıfları” içeriye yapıştırılmış berbat bir TPU kılıfına sahiptir. Nodus ile telefonu güvenli bir şekilde yerinde tutan yüzlerce minik mikro vantuz var. ASLA düşmeyecek. Ancak kolayca çıkar ve geride hiçbir kalıntı bırakmaz. Gerçekten çok temiz. Bu sofistike bir Galaxy S10 kılıfı ile sadelik eşleştirmek isteyenler için birinci sınıf hakiki deri cüzdan çanta.

Spigen Tough Armor Kickstand Çantası

Ne zaman yeni bir telefon çıkarsa Spigen Tough Armor’ı mevcut en iyi durumlardan biri olarak öneriyoruz. Bunun nedeni çok kalın ve hantal olmaması çok ince olmaması tonlarca koruma sağlaması ve bir kickstand kılıfı olması telefonunuzun keyfini sonuna kadar çıkarabilmeniz.

Çoğu Spigen vakasında olduğu gibi bu Sert Zırhın tüm telefonu kaplayan yumuşak darbelere dayanıklı bir TPU çekirdeği vardır. Daha sonra telefonun ve kasanın dış kenarlarına köşelerine yanlarına ve arkasına bir sahte metal polikarbonat kabuk eklediler. Bu onu son derece dayanıklı kılar.

Düğmeler büyük boy TPU ve basılması kolaydır. Ardından tüm önemli şeyleri güvende tutmak için ekranın etrafındaki kenarları ve kameraları yükselttiler. Sonunda bazı hands-free filmler YouTube veya Netflix için güçlendirilmiş polikarbonat kickstand’ı açabilirsiniz.

Dört farklı renkten birini satın al o tekmeyi aç ve en iyi hayatını yaşa.

Oymalı Gerçek Ahşap Kasalar

Bazen tipik engebeli sert kabuğum yerine bir gece için şık ve benzersiz bir durum istiyorum. Bu güzel HAND-CARVED gerçek ahşap kasaların bulunduğu yer.

CARVED Indiana’nın arka bahçesinde kesilmiş gerçek ahşaptan yapılmış Galaxy S10 veya S10 + için güzel kılıflar yaratıyor. Her şey Amerikan yapımı.

Birkaç farklı oymalı ahşap stilleri kasanın TPU çerçevesine yerleştirilmiş deniz kabukları veya hatta güzel ve eşsiz bir görünüm için ahşap ve reçine kaplamaya sahip iki tonlu “Uydu serisi” arasından seçim yapabilirsiniz. .

En sevdiğim Oyma davası Bierstadt Kakma’dır. Başka bir durumda olduğu gibi sert bir TPU çerçeve kullanıyorlar daha sonra güzel bir dağ manzarası sahnesi oluşturmak için arkaya birden fazla tahta katmanı koyuyorlar. Oldukça güzel ve ben de her zaman davamla ilgili sorular alıyorum. Bunu Galaxy S10’unuz için edinin veya kullanmak için konuşan farklı bir tasarım seçin. Her birinin ayrıca gelişmiş bir tutuş için düğmelere ve dokulu kenarlara basması kolay.

Otterbox Simetri Serisi Örneği

Sıradaki Galaxy S10 için her zaman popüler olan Otterbox davası. Otterbox telefonlar için farklı kasa stilleri ve tasarımları sunar ancak dürüst olmak gerekirse çoğu benim için çok hantal ve kalındır.

Açık havada çalışan meşgul bir kişiyseniz elbette bir Otterbox Defender edinin. Aynı ödüllü korumayı ince ve tutması kolay bir pakette isteyen herkes için aşağıdaki linkten Symmetry serisini satın alın.

Simetri serisi düşme veya kazalardan kaynaklanan herhangi bir kuvveti emmek için iç kısımda sentetik bir kauçuk ve TPU malzemesi kullanır daha sonra telefonun geri kalanını sert bir polikarbonat plastik çerçeve ile korur. Daha zarif bir pakette bulunan tipik dayanıklı Otterbox çantanızdır ve beş farklı renkten birini alabilirsiniz.

İpek Galaxy S10 Cüzdan Avcısı

Silk adında bir marka en sevdiğim cüzdan çantamı yapıyor. Açılan ve kredi kartlarını ve nakit parayı tutan hacimli bir cüzdan folyo kılıfı fikrinden nefret ediyorum. Bu sadece ideal değil.

Silk “Wallet Slayer” endişelenmesi ve taşınması gereken bir şey daha isteyen biri için mükemmel bir cüzdan çantası. Telefonun güvenliğini sağlamak için çift katmanlı dayanıklı ve esnek bir TPU çerçeve kullanıyorlar. Hava boşluğu teknolojisine sahip güçlendirilmiş köşelerden bahsetmiyorum bile. Yükseltilmiş kenarlar ekranı da güvende tutar.

Ancak ters çevirin ve arkasındaki özel şeyleri göreceksiniz. Silk 2-3 kredi / bankamatik kartı veya kimlik kartı ve biraz para alabilen TPU çerçevesinin içine bir cüzdan yuvası tasarladı. Ve yalnızca bir kartınız varsa kartlarınızı yerinde tutma gerginliği olduğu için güvenli bir şekilde tutar.

Kartın kaydırılmasını kolaylaştıran kolay erişim için cüzdanın diğer ucundaki kesimi gerçekten seviyoruz. Her bir kılıf tabancanın tutuşuna benzeyen dokulu bir malzemeye sahip yüksek kavrama dokulu taraflara sahiptir ve çok üstündür. Ayrıca cüzdanın içinde saklanmak kredi kartınızı veya kimliğinizi hands-free filmler ve TV izlemek için bir kickstand’a dönüştürebileceğiniz küçük bir yarıktır. Bu cüzdan çantası en iyisidir.

Gear4 Battersea Tampon Kılıfı

Sayfanın en üstünde videomuzda gördüğünüz gibi Gear4 Galaxy S10 serisi için gerçekten harika vakalar yaratıyor.

Her Gear4 kılıfı iç kısımda düşme ve hasardan kaynaklanan darbeleri emen patentli bir “D3” teknolojisine sahiptir. Kurşun geçirmez yeleklerin içindeki teknoloji aynı. Telefonunuzun bir düşme veya kazadan ölmemesini sağlamak için kasa kenarlarını o nesnelere hizalar. Sonuç olarak her biri 10 ft düşme garantisine sahiptir. Başka markaların da aynı teknolojiyi kullandığını gördük ancak Gear4 de kasadaki ENTIRE’i kullanıyor. Bu delice güçlü.

Bu çanta ince bir tasarıma geliştirilmiş bir kavrama için sırtta dokulu sırtlara basılması kolay düğmelere sahip ve kurşun geçirmez yelek malzemesinden kablosuz olarak şarj edilerek çalışıyor. Siyah veya Şeffaf olarak alın veya ciddi bir korumaya ihtiyacınız varsa Gear4’ten herhangi bir durumda deneyin.

Tendlin Ahşap Tahıl TPU Kılıfı

Tendlin davalarla eğlenceli şeyler yapan başka bir marka. Galaxy S10 ve S10 + için tipik ucuz ince ama dayanıklı ve esnek TPU kılıfınızı sunuyorlar ancak TPU’nun arkasına gerçek bir ahşap tahıl kaplaması eklediler.

Bu ince ve uygun fiyatlı bir dava aldığınız anlamına gelir ancak yine de genellikle çok daha fazla para ödeyeceğiniz şık ve iyi bir görünüme sahiptir.

Temel olarak bu sizin ince ve kullanımı kolay TPU kılıfınızdır ancak bazı stiller de eklenmiştir. Etrafındaki en sağlam veya dayanıklı kasa değil ince tutması ve kullanması rahat ve makul bir fiyata iyi bir koruma sağlıyor.

Galaxy S10 için Mophie Suyu Paketi

Son fakat en az değil şimdilik Galaxy S10 için yeni Mophie pil kutusu.

Bu tipik dayanıklı sağlam TPU’nuz ve polikarbonat plastik kasanızdır ancak daha sonra telefonunuzun daha uzun süre dayanabilmesi için içine büyük bir pil eklerler. S10 pil ömrü iyi olsa da yaklaşık 6000 mAh istiyorsanız Mophie Juice paketini isteyeceksiniz.

Galaxy S10e Galaxy S10 ve Galaxy S10 + için mevcut olan Juice Pack Galaxy S10e ve S10 için 2.000mAh ek suyu ve Galaxy S10 + için 2.525mAh sunmaktadır.

3.400 mAh dahili bataryayı 2.000 ile birleştirin ve bu durumda Galaxy S10’unuzun toplam 5.400 mAh olmasına izin verir bu işlem tek bir şarjla 2-3 gün dayanması yeterlidir.

Mophie kılıfları geçiş teknolojisi sunar böylece USB Tip-C portu hala şarj etme ve senkronizasyon veya veri aktarımı için çalışır ve siz de kılıfla kablosuz olarak şarj edilirsiniz. Ancak ters kablosuz (Powershare) şarjı kaybedeceksiniz. Kapak tarafında alt hoparlörü öne bakan bir hoparlöre dönüştürür.