Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En İyi İOS Uygulamaları Neler Bilmek İster Misiniz?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Hepinize merhaba bu yazımızda

Hepinize merhaba bu yazımızda sizler için en iyi İOS uygulamalarını bir araya getirdik.

1. Dropbox
Referans sistemi ile çalışan 2GB’lık kota katlama imkanı sağlayan bu uygulama verileri paylaşmada ve taşımada kullanıcılara bir hayli kolaylık sağlıyor.

2. Apple Music
Spotify uygulaması ile yarışan bu uygulama iTunes müzik geçmişi sayesinde kullanıcıların en sevdiği uygulama haline gelmiş durumda.

3. iMessage
Cihazda bulunan bu uygulama ile ayarlara girip gerekli ayarlamaları yaparak Apple cihazlar arasında internet desteğiyle karşı tarafla iletişiminizi gerçekleştirebilirsiniz.

4. iMovie
İlk 1999 yılında FireWire özellikli ilk tüketici Mac modeli ile ortaya çıkan bu uygulama diğer profesyonel video düzenleme uygulamalarını aratmıyor.

5. Google Maps
Dünya’nın her yerindeki şehir mahalle semt köy detaylarına rahatlıkla ulaşabildiğimiz bu uygulama ile tüm dünya dijital ortamda önümüze seriliyor.

6. Discord
Video oyunu oynayan kişiler için geliştirilen bu uygulama oyun oynadığınız sırada mesajlaşma görüntülü veya sesli iletişim kurma imkanı sağlar.

7. Snapseed
Tamamen ücretsiz olan bu uygulama ışık gölge renk portre gibi daha birçok özelliğe sahiptir ve bu uygulama sayesinde fotoğraflarınızı kolayca düzenleyebilirsiniz.

8. Flow by Moleskine
En iyi iPad uygulaması olarak seçilen bu uygulama ile çizim karalama not alma gibi birçok özelliklere sahip olabilirsiniz.

9. Affinity Publisher
Adobe’nin rakibi olarak bilinen bu uygulama broşür poster ve e-kitap hazırlayabiliyor fotoğraf resim düzenleyebiliyor belgeler ve tablolar hazırlamanıza olanak sağlıyor.

10. Clips
Clips ile tüm eğlenceli anlarını kaydedebilir memoji ve efektlerle bu anlarınıza renk katabilirsiniz.