Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En İyi Slayt Yapma Programları!

https://mobil13.com.tr/author/manager
Slayt yapma programı arıyorsunuz

Slayt yapma programı arıyorsunuz ya da slayt yapma becelerilerinizi ileri seviyeye taşımak istiyorsanız bu yazımızda sizlere nasıl slayt yapacağınızı ve en iyi slayt programları hakkında bilgi vereceğiz. Sunum hazırlamanız gerekiyorsa bu durumda yapmanız gereken ilk şey araştırma tekniklerini geliştirmektir. Araştırma işlemlerini DuckduckGo Yandex ve Google gibi arama motorlarından yapabilirsiniz. Microsoft PowerPoint kullanacaksanız aşağıda yer alan adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Programı açın ve siyah kutucuk içerisinde bulunan Dosya sekmesine tıklayın. Ardından kullanmak istediğiniz temayı seçin. Tema seçiminin ardından mavi kutucuk içerisinde bulunan Ekle sekmesine tıklayıp fotoğraf video müzik infografik tablo gibi birçok seçeneğe ulaşabilirsiniz. Slayta yeni sayfa eklemek için sol kısımda bulunan sayfaya sağ tıklayıp ardından ‘yeni slayt’ seçeneğinin altında olan Düzen seçeneği sayesinde sayfasının yerleşiminde farklılıklar oluşturabilirsiniz.

Slayt yapacağınıza karar verdiğinizde akıllara direk Microsoft PowerPoint gelebilir. Fakat farklı alternatiflerde bulunmaktadır. İnternet üzerinden slayt hazırlama imkanı sunan Google Slides programı da fazlasıyla popüler bir programdır. Google Slides dışında Apple Keynote Slidedog ve Visme gibi programları da tercih edebilirsiniz. Web site olarak da Prezi Zoho ve Clideo web sitelerinden yararlanabilirsiniz. Bu sitelerden istediğinizi seçerek slayt hazırlama programını kısa bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.