Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

En İyi Ücretsiz iPhone Oyunları

En İyi Ücretsiz iPhone Oyunları

Bu kılavuzda 2019’da gerçekten ücretsiz ve oynamaya değer olan en iyi ücretsiz iPhone oyunlarının bir listesini paylaşıyoruz. Bu reklamsız veya uygulama içi satın alma olmayan eğlenceli oyunlar anlamına geliyor. Ücretsiz iPhone oyunları bulmaya çalışmak samanlıkta bir iğne bulmaya çalışmak gibi. Bu yüzden aşağıdaki listeden bir tane denemek isteyeceksiniz.

En iyi iPhone oyunları genellikle birkaç dolara mal olsa da çoğu insan para harcamak veya reklam görmek istemiyor. Clash of Clans ya da Fortnite gibi oyunlar bile özgür olduklarını söylüyor ama aslında hiç de “bedava” değil.

Bir çok “ücretsiz iPhone oyunu” oyunda para harcamanız gereken uygulama içi satın alımlara veya zaman sınırlamalarına sahip . Bunlar kaçınacağımız şey. Bu nedenle parasını ödeyemiyorsanız veya para harcamak istemiyorsanız bunlar uygulama içi satın alımlar yapmayan ücretsiz iPhone oyunlarıdır.

Eğer oynadıysanız Fortnite Mobile The Clash Royale ya da çoğu yarış oyunları bunu para harcamak değil neredeyse imkansız olduğunu biliyoruz. Bazı oyuncular ek kaplamalar satın alırken popüler yarış oyunları bittiğinde gaz almanızı sağlar ve bu da çok hızlı olur. Çalmayı bırakıp daha fazla gaz (enerji) beklemeniz veya gerçek para harcamanız gerekir. Bu oyunlar uygulama içi satın alımlar etrafında tasarlanmıştır ve size bir şey almanız gerektiğini düşünmenizi sağlar. Ve sonunda yapacaksın.

Bu ücretsiz iPhone oyunları nasıl?
Tamamen ücretsiz olan oyunlar (bir kuruşa mal olmaz)
Uygulama içi satın alma işleminiz yok
veya reklam destekli Oyunlar (müdahaleci olmayan)
Aylarca ya da yıllarca zevk alacağınız bir oyuna birkaç dolar harcamakta yanlış bir şey yoktur. Hatta reklamlardan kurtulmak ve oyun geliştiricileri desteklemek için 199 dolar harcamak bile. Kaliteli uygulamalar ve oyunlar için para harcamaya karşı değiliz. Sorun oyuncuları para harcamaya zorlayan kaç serbest oyun bulunuyor.

Dolayısıyla aşağıdaki toparlanmamızda reklamlarla birlikte birkaç uygulama bulmaya devam ederken bunlardan sadece bir kaçı var ve çok az müdahaleci değiller. Her şey iPhone’da indirmek için tamamen ücretsiz oynamak için ücretsiz ve 100 uygulama içi satın alma olmadan keyfini çıkarmak için ücretsiz. Bugün bir tane indirin ve ücretsiz eğlencenin tadını çıkarın.

En güzel ücretsiz iPhone Oyunları

  • Stranger Things: The Game
  • Gamestart Pixel Battle
  • Mekorama
  • PewPew
  • ULTRAFLOW
  • Cube Escape Series
  • Data Wing
  • HungryMaster
  • OHM – A Virtual Science Centre
  • Cube Runner

Sayfanın devamını takip edin

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT