Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
VİDEO

En İyi Video Paylaşım Platformları!

VİDEOYU PAYLAŞ

Teknolojinin gün geçtikçe ileri seviyeye taşındığı şu dönemlerde Video içerikleri oldukça önemli bir konumdadır. İnternet üzerinden keyifli vakit geçirmek için videolar izleyebiliyoruz. Video izlemenin popüler olduğu zamanlarda siz de video paylaşmak isteyebilirsiniz. Bu yazımızda da sizlere en iyi video paylaşım platformları hakkında bilgi vereceğiz.

YouTube


İlk olarak YouTube uygulamasının adını vermek istiyoruz. YouTube uygulaması popülerliğini hiçbir zaman kaybetmeyen bir uygulamadır. Video paylaşım uygulaması olan YouTube 2016 yılından beri hayatımızda ve uygulamayı günümüzde milyarlarca insan kullanmaktadır. YouTube üzerinden video paylaşımı gerçekleştirerek para kazanabilirsiniz. Ancak para kazanmak için kanalınızın en az 1000 aboneye sahip olması gerekiyor.

TikTok


Video paylaşım platformlarında popüler olan diğer bir uygulama ise TikTok uygulamasıdır. TikTok uygulamasında birçok alan üzerinden video yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Müzikli videolar çekerek akımlara uyarak siz de popüler olabilirsiniz.

DailyMotion


DailyMotion uygulaması video paylaşım platformlarında popüler olan bir uygulamadır. Birçok dosya türünü destekleyen DailyMotion’u indirerek siz de video paylaşımı gerçekleştirebilirsiniz. En fazla 60 dakika uzunlukta videoları desteklediğini de sizlere belirtmiş olalım.

Instagram

Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram Normalde video paylaşımları için en fazla 59 saniye sunmaktadır. Fakat Instagram uygulamasına eklenen IGTV sayesinde daha uzun süreli paylaşımlar gerçekleştirebilirsiniz. Yeni dönemde popüler olan video paylaşım alanlarından birinin de IGTV olduğunu belirtelim. IGTV üzerinden video paylaşım işlemlerini gerçekleştirmiş olursunuz.

DİĞER VİDEOLAR