Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En Uzun Snapchat Serisi

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda sizlere popüler

Bu yazımızda sizlere popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan SnapChat’te en uzun Snapchat serisi hakkında bilgi vereceğiz. Snapcat uygulamasına paylaşım yaptıktan 24 saat sonra hikayeleriniz silinir. İsteğe göre hikayenizi arkadaşlarınıza özel olarak gönderebilirsiniz. Denediğiniz filtreleri efektleri arkadaşlarınıza atabilirsiniz. Snapchat uygulamasında yeniyseniz çizgiler garip bir kavram olarak gözükebilir. Snapchat çizgilerinin arkasında olan kavramlar çizgi oyununuzda her zaman nasıl olduğunuzdan ve bugüne kadar olan en uzun Snap çizgisinin ne olduğu konusunda nasıl emin olacağınızdan bahsedelim.

Snapchat uygulamasında arkadaşlarınız çizgiler hakkında konuştuğunda ne konuştuklarını anlamayabilirsiniz. Snapchat çizgileri siz ve arkadaşınızın 24 saat içinde günde kaç kere birbirinizi çekip atarsanız çizgi olarak üst kısımda görünür. Mesala 3 tane video hikayenize attınız bu üst kısımda üç çizgi olarak yerini alır. Arkadaşlarınız ile konuşurken paylaşım yaparak çizgilerinizi arttırmak isteyebilirsiniz. Snapchat çizgilerinizi her gün devam ettirin. Güne arkadaşlarınıza Snap’ler göndererek başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile paylaştığınız Snaplere her gün devam edin ve seriyi gittikçe arttırın.


24 saat içinde günde kaç kere karşılıklı birbirinizi çekip atarsanız çizgi olarak üst kısımda yerini alır. Örnek olarak 3 tane video hikayenizde paylaştıysanız bu üst kısımda üç çizgi olarak yerini alır. Arkadaşlarınızla sohbet ederken bu çizgileri daha da çok arttırmak isteyebilirsiniz. Snapchat serisini istediğiniz kadar arttırabilirsiniz ve Snapchat bu durum için bir sınır koymamıştır. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.