Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

eSIM Bağlantısına Sahip BoAt Lunar Pro LTE Akıllı Saat Tanıtıldı!

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
boAt eSIM destekli Lunar

boAt eSIM destekli Lunar Pro LTE’yi tanıttı ve cihaz iki yan düğme ile birlikte dairesel bir kadranla geliyor. Cihaz popüler sağlıkla ilgili özelliklere de sahip. Şimdi cihazın tüm detaylarını inceleyelim:

boAt Lunar Pro LTE Hakkında Her Şey

En son boAt Lunar Pro LTE bir eSIM aracılığıyla LTE arama desteği sunuyor ve şirket bu hizmeti sunmak için Jio ile işbirliği yapmış. boAt Lunar Pro LTE özelleştirilebilir saat yüzleri destekleyen 1.39 inçlik her zaman açık bir AMOLED ekrana sahip.

BoAt Lunar Pro LTE Saat

Cihaz kalp atış hızı SpO2 adet döngüleri ve uyku takibi gibi popüler sağlıkla ilgili özelliklerin yanı sıra 100’den fazla spor moduna da sahip. Cihaz ayrıca yerleşik GPS ve IP68 derecesine sahip. Cihaz 7 güne kadar pil ömrü sunuyor. Cihaz ayrıca Bluetooth arama desteği sunuyor ve sesli asistanları destekliyor. Cihaz ayrıca hareketsizlik uyarıları kamera kontrolü müzik kontrolü hava durumu güncellemeleri ve daha fazlasını içeriyor.

boAt Lunar Pro LTE’nin özel fiyatı 12030 Dolar ve cihaz markanın resmi web sitesi ve Flipkart üzerinden satışa sunulacak.

Mobil13.com.tr