Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook Hikayeler Görünmüyor Sorunu

https://mobil13.com.tr/author/tuncay
Hikaye özelliği ilk olarak

Hikaye özelliği ilk olarak SnapChat uygulamasında sunuldu. Daha sonra bu özelliği Instagram WhatsApp ve Facebook da hanesine ekledi. Uzun süredir popüler sosyal medya uygulamalarında hikaye özelliği kullanılıyor. Bu yazımızda ise Facebook uygulamasının hikaye kısmında sorun yaşayanlara yardımcı olacağız. Facebook’ta bazen hikayeler görünmez ve bu durum kullanıcıların canını sıkabilir. Gelin bu sorunun nedenini ve çözümünü detaylı bir şekilde inceleyelim.

Eğer bilgisayar üzerinden Facebook uygulamasına giriş yapıyorsanız bu sorunu yaşarsınız. Çünkü bilgisayarlarda hikaye özelliği ne yazık ki kullanılmıyor. Ancak Ağustos ayında yapılan açıklamada Facebook’un bu özelliği bilgisayarlar içinde getirileceği bilgilendirildi. Kısacası bilgisayar üzerinden giriş yapıyorsanız Facebook hikayeleriniz görünmez. Ancak bazı kullanıcılar da bu özelliği cep telefonlarında da kullanamadığını belirtti. Bilgisayar dışında cep telefonunuzda da bu özelliği kullanamıyorsanız bu sorunun nedenini daha detaylı inceleyelim.

Eğer siz de böyle bir sorun yaşıyorsanız akıllı telefonunuza güncelleme yapmayı deneyebilirsiniz. Uygulamanın güncelleme almaması sonucu hikaye özelliği hata verebilir. Güncellemeleri kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Güncelleme ayarlarını kontrol edip güncellemeyi yaptıktan sonra özellik hala kullanılmıyorsa Facebook müşteri hizmetlerini aramanızı tavsiye ederiz. Bu işlem sayesinde uygulamanız kontrol edilir ve bu işlem hakkında bilgi verilir. Hesabınızda olan sorun ise kısa sürede giderilir. Bu yazımızda Facebook hikayeleri görünmeyen kullanıcılara yardımcı olduk. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.