Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook Için Fotoğraf Kolajı Nasıl Yapılır?

Facebook 13 milyardan fazla

Facebook 13 milyardan fazla kullanıcısı ile hala dünyanın en büyük sosyal ağıdır. Çoğu fotoğraf ve videoları başkalarıyla paylaşır ancak Facebook’ta fotoğraf kolajları oluşturmak için yerleşik bir özellik yoktur. Ancak gerçekten harika kolajları bir araya getirmek ve bunları Facebook profilinizde paylaşmak için telefonunuzda kullanabileceğiniz birçok üçüncü taraf uygulaması vardır.

Üçüncü Taraf Uygulamaları Kullanın
Fotoğraf Karışımı ve Kolaj Yapıcı
Bir iPhone’unuz varsa Photo Blend & Shape Collage Maker uygulamasıyla bazı inanılmaz fotoğraf kolajları oluşturabilirsiniz . Benzersiz bir şey yaratmak için kullanabileceğiniz birçok özellik var. Kalp kartal veya daha birçok şekilde kolajlar yapabilirsiniz.

Resim Kolajı
Pic Collage her yerde olduğu için daha önce duymuş olmanız gereken kolaj uygulamalarından biridir. Uygulama bir dizi ızgara düzeni arasından seçim yapmanıza izin verir ancak aynı zamanda kendi çerçevenizi oluşturmanıza izin veren bir Serbest Stil özelliği ile birlikte gelir. İstediğiniz fotoğrafları seçtiğinizde metin çıkartma ekleyebilir ve özel arka planlar oluşturabilirsiniz.

Photo Grid
Photo Grid’i kullanmanın en iyi kısmı oluşturma sürecidir. Uygulama sevimli görünümlü kolajlar oluşturmanıza olanak tanır. Tek yapmanız gereken kolajınızın şablonunu seçmek ve istediğiniz fotoğrafları eklemek.

Layout
Bu uygulama hızlı bir şekilde bir fotoğraf kolajı oluşturmanıza olanak tanır. Sadece istediğiniz fotoğrafları seçin ve kolajınızın düzenini seçin. Yeniden düzenlemek için sola ve sağa kaydırın.

PicStitch
Diğer çoğu fotoğraf kolaj uygulamasının aksine PicStitch video kolajları oluşturmanıza olanak tanır. Hikayenizi doğru anlatmak için en sevdiğiniz melodiyi bile ekleyebilirsiniz. Video kolajları yapmak bir fotoğraf kolajı oluşturduğunuz gibi yapılır. Klibi bir çerçeveye sürükleyin ve videonuzu kırpmak için video düzenleyiciyi kullanın.

Bu uygulamaları kullanarak birbirinden güzel fotoğraflar ortaya çıkarabilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizi bu uygulamalarla ortaya çıkarabilirsiniz.