Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook Messenger’dan nasıl çıkış yapılır?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Facebook’un Messenger’ı ayrı bir

Facebook’un Messenger’ı ayrı bir uygulama ile karşımıza çıkarmasına pek alışamadık. Bunun yanı sıra Messenger uygulamasında diğer uygulamalarda ki gibi çıkış yap butonu bulunmuyor. Kullanıcılar ise bu durumdan rahatsız olmakla beraber nasıl çıkış yapacaklarını bilmiyor. Peki iOS ve Android kullanıcıları nasıl çıkış yapabilir?

Android’de Facebook Messenger’dan nasıl çıkış yapılır?

Android kullanıcıları uygulamadan çıkmak istediklerinde iki farklı yolu tercih edebilirler. Birincisi uygulama verilerini silmek ikincisi ise Facebook üzeri çıkış yapmak.

İlk olarak messenger’ı arkaplandan kapatın. Daha sonra telefonunuzun ayarlar menüsüne gidin uygulama ayarlarına girin Messenger’ı görünce dokunun ve Verileri temizle butonuna dokunun.

Ayarlar> Uygulamalar> Messenger> Depolama> Verileri temizle

Eğer facebook uygulaması üzerinden çıkış yapmak isterseniz. Facebook uygulamasında sağ üst kısımdaki üç nokta işeretine dokunun. Daha sonra hesap ayarlarına dokunun ve açılan sayfada güvenlik ve girişe tıklayın. Burada hangi telefonlardan giriş yapmışsanız onlar görünecek. Ordan o cihazın oturumunu kapat derseniz çıkış yapılacaktır.

Facebook uygulaması> Diğer> Hesap ayarları> Güvenlik ve giriş> Giriş yapmadınız> Messenger> Oturumu Kapat

iOS’ta Facebook Messenger’dan nasıl çıkış yapılır?

iOS kullanıcıları yani iPhone kullanıcıları ise Facebook uygulaması üzerinden diğer yani üç noktaya tıklayınn. Ayarlar’a girin ve hesap ayarlarına dokunun. Ardından güvenlik ve giriş kısmından hangi cihazda çıkış yapmak istiyorsanız eğer oturumu kapat diyin.

Facebook uygulaması> Diğer> Hesap ayarları> Güvenlik ve giriş> Giriş yapmadınız> Messenger> Oturumu Kapat