Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook Olmadan Tinder’ı Kullanabilir Miyim?

Tinder uygulaması insanların sosyalleşmek

Tinder uygulaması insanların sosyalleşmek için kullandığı uygulamalardan bir tanesidir. Bu uygulamada kendi konumuzdan yola çıkarak size yakın olan birden fazla kişi ile tanışıp sohbet edebiliyorsunuz. Bu uygulama içerisinde ilk olarak insanlar birbirlerini beğeniyor ve beğendiklerini seçebiliyor. Ancak birini seçebilmeniz için karşı tarafında sizi beğenmesi gerekiyor. Karşılıklı olarak birbirinizi beğendiğiniz takdirde eşleşmeniz sağlanarak sohbet etmeye başlayabiliyorsunuz.

Tinder uygulamasına kayıt olmak için girdiğiniz sayfa da Facebook üzerinden kaydolma seçeneği kullanıcıların karşısına çıkar. Genellikle bu seçenek ile beraber kullanıcılar Facebook olmadan Tinder uygulamasını kullanıp kullanamayacağını merak etmeye başlar. Çünkü birçok kullanıcı Facebook adreslerinin bir tanışma sitesine kaydolmasını istemez yada bu durumdan utanabilir. Şimdi sizlere bu konu hakkında kısa bir bilgi vererek merak ettiğiniz soruya açıklık getireceğiz.


Öncelikle Tinder uygulamasına kaydolmak için bir Facebook hesabına ihtiyacınız vardır. Ancak bu gerçek Facebook hesabınızla giriş yapmaya mecbur olduğunuz anlamına gelmemektedir. Tinder uygulamasına kaydolmak isteyen ancak Facebook hesabını bu uygulamaya bağlamaktan çekinen kişiler içinde çözüm yolları mevcuttur. Bu çözüm yollarından birisi çok az bir bilgiye sahip Facebook hesabı kurup bu hesap üzerinden Tinder’a kaydolmaktır. Bu yaptığınız işlem ile sürekli aktif olarak kullandığınız Facebook hesabınızı Tinder uygulamasına bağlamadan yeni bir hesap ile Tinder kullanıcısı olabilirsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz