Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook profile logo ve Atatürk imzası ekleme

Sosyal ağ platformu olarak

Sosyal ağ platformu olarak kullanmış olduğumuz Facebook‘da arkadaş ve takip ettiğimiz kişilerin hesaplarına baktığımızda Fenerbahçe Beşiktaş ve Galatasaray gibi logoların olduğunu görüyoruz. Bunların yanı sıra Kemal Atatürk imzaları ile Türk Bayrağı gibi birçok hesap görünüyor.

Sizlerde tutmuş olduğunuz takımın logosunu veya Atatürk imzasını profil resminize eklemek isteyebilirsiniz. Bugün sizlere bu konuda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Sizlerde takımınızı Facebook GameFace özelliğini kullanarak gösterebilirsiniz. GameFace ile istediğiniz takım logosuyla beraber Atatürk imzası ve yabancı ülke bayrakları gibi özel çerçeveler ekleyebilirsiniz.

Facebook GameFace logo ekleme!

Facebook’a giriş yapın ve bu adresi adres çubuğuna yapıştırın; “https://www.facebook.com/gameface” adresini açtıktan sonra profil fotoğrafına çerçeve ekleme işlemini veya logo ekleme işlemini bu adres üzerinden gerçekleştireceksiniz.

Gameface özelliği ile beraber isterseniz çerçeveyi profil logosu olarak kullanabilir ve bir süre sonra başka özelliklerde getirebilirsiniz. Facebook GameFace özelliği bu noktada kullanıcılara çok güzel yenilikler sunuyor. Özellikle yaz tatillerinde çerçeveyi değiştirir ve yeni çerçeveler arasından istediğinizi seçebilirsiniz.

Sizlerde bu konu hakkında sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.