Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook Yoruma Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Facebook hesabınızda yapmış olduğunuz

Facebook hesabınızda yapmış olduğunuz paylaşımlar fazlasıyla yorum alabilir ve bu durum da sizi rahatsız edebilir. Kendi hesabınız dışında yönetmiş olduğunuz bir sayfa da fazlasıyla yorum alabilir. Bu durum da sizi bir süre sonra rahatsız ediyorsa Facebook bu durum için çözüme geçmiştir. Bizde sizlere yorum yapılmaması için kapatma işlemini anlatacağız.

  • İlk olarak kapatmak istediğiniz yorumların olduğu gönderinize geçiş yapın.
  • Sonra ise gönderinin sağ üst bölümünde bulunan aşağı yönünde olan ok işaretine tıklayın.
  • Karşınıza çıkacak olan menüde yazılanlardan yorum kapatma butonuna tıklayın ve yorum yapmaya kapat işlemine bastığınız zaman yorum yaz kutucuğu kaybolacaktır.

Facebook Sayfa Yorum Kapatma

Eğer sayfanızda olan gönderilere yapılan yorumlardan rahatsız oluyorsanız ya da kişisel hesabınızda kötü yorumlara maruz kalıyorsanız. Yorumlara kapatma işlemini yaparsanız başkaları artık gönderinize yorum yapamayacaktır.

Sayfanızdan bulunan tüm gönderilere yapılan yorumlar sizi rahatsız ediyorsa yine aynı şekilde üst kısımda uygulanan işlemleri adım adım takip etmeniz yeterli olacaktır. İstediğiniz gönderinizin yorumunu kapatmak için paylaşımınıza tıklayın ve sağ üst kısımda bulunan ok işaretine bastığınız zaman karşınıza çıkacak bölümden yoruma kapatma seçeneğine basın.

Bu işlemi uygulayacağınız her gönderiniz de yoruma kapatılacaktır ve yorum yapmak için olan buton kalkacaktır. Bundan sonra yapacağınız paylaşımlarda da yorum kapat seçeneğine tıklayarak sayfanızda olan gönderilerinizi yoruma kapatmış olursunuz ve kötü yorumları artık göremezsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.