Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook’ta Arkadaşlarınızın Doğum Günlerini Nasıl Görebilirsiniz?

25 milyardan fazla aktif

25 milyardan fazla aktif kullanıcısı olan Facebook tartışmasız en popüler sosyal medya platformlarından biridir. Farklı yaş aralığındaki insanlar dünyanın her yerinden aile arkadaşlar ve tanıdıklarla iletişim halinde olmak için Facebook’u kullanıyor. Bu platform sizlerin özel günlerini de unutmuyor.

Çoğumuz doğum günlerini takip etmekte pek iyi değiliz ve bazılarını unutmak çok kolay özellikle de yüzlerce Facebook arkadaşınız varsa. Bu makalede arkadaşınızın doğum günlerini nasıl kontrol edebileceğinizi açıklayacaktır.

Arkadaşlar ve Doğum Günleri
• Facebook’a girin.
• Etkinlikleri tıklayın.
• Doğum günleri seçeneğini seçin.
• Arkadaşlarınızın doğum günlerini görüntüleyin.

Takvim Sekmesi
Doğum Günleri sekmesi yerine Takvim sekmesini seçerseniz davet edildiğiniz diğer etkinliklerle karıştırılmış arkadaşlarınızın doğum günlerinin bir listesini de alırsınız. Ve doğum günlerini daha önceden bilmiş olursunuz.

Belirli Bir Arkadaşın Doğum Gününü Kontrol Etmek
Belirli bir arkadaşın doğum günü bilgilerini kontrol etmek istiyorsanız kişinin profilini açmanız ve “Hakkında” sekmesine tıklamanız veya dokunmanız gerekir. Orada iş yeri doğum tarihi iş bilgileri vb. Dahil olmak üzere bu arkadaş tarafından sağlanan tüm kişisel bilgileri bulacaksınız.

Eğer arkadaşınız gizlilik ayarlarında doğum günü bilgisini gizlemiş ise sizde bunu göremezsiniz. Arkadaşınızın seçimine göre doğum günlerini görebilirsiniz. Onun dışında ‘hakkımda’ kısmında istediğiniz her bilgiyi bulamayabilirsiniz. Doğum günü olan arkadaşlarınızın duvarına bir şey gönderebilir özel mesaj gönderebilir veya arkadaşlarınızı doğum günü çağrısı verebilirsiniz.