Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook’ta Birinin Engeli Nasıl Kaldırılır

Facebook uygulaması günümüzde pek

Facebook uygulaması günümüzde pek çok kullanıcıya sahip olan bir platformdur. Bu uygulama içerdiği özellikler sayesinde günümüzde ki pek çok insana hitap etmektedir. Facebook uygulaması içerisinde durum güncelleme fotoğraf yada video paylaşma gibi fazla sayısıda çok özellik vardır. Ancak bu uygulamanın en temel amacı insanların kolay bir şekilde iletişim kurup mesajlaşmasını sağlayabilmektir.

Facebook kullanıcıları bazı zamanlarda kendilerine gelen mesajlardan rahatsız olup bu kişilerin kendileriyle iletişime geçmesini engellemek isteyebiliyor. Facebook uygulaması bu tarz durumları da düşünerek geliştirdiği gizlilik ayarları sayesinde istediğiniz zaman kişileri rahatlıkla engelleyebiliyorsunuz. Ancak bu işlemi yapan kullanıcıların aklına bu engelleme işleminin kalıcı olup olmadığı sorusu takılabiliyor. Facebookta engellediğiniz kullanıcıların engellerini tabi ki de tekrar kaldırabiliyorsunuz. Ancak bu işlem birine engellemeye kıyasla daha uğraştırıcı bir iştir. Burada bilinmesi gereken bir unsur daha vardır. Engellediğiniz kişinin engellini kaldırdıktan sonra tekrar engellemeniz için 48 saatlik bir geçmesi gerekmektedir. Bu süre dolmadan o kişiyi ne yazık ki tekrar engelleyemezsiniz.


Şimdi sizlere engellediğiniz kişinin engelini kaldırmak için takip etmeniz gereken adımlardan bahsedeceğiz. Öncelikle Facebook uygulamasına girip sağ üst köşeden Ayarlar menüsünü seçmeniz gerekmektedir. Ayarlar menüsüne geldiğiniz zaman kullanıcıları engelle kısmını göreceksiniz. Bu seçeneğe girdiğiniz engellediğiniz kişilerin listesi karşınıza çıkacaktır. Bu liste de engellini kaldırmak istediğiniz kişiyi bulup yanında bulunan engellemeyi kaldır seçeneğine tıklamanız ile beraber yapmak istediğiniz işlem gerçekleşecektir. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz