Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook’ta birinin engelini nasıl kaldırırım?

Facebook‘ta engellediğiniz birisinin ikinci

Facebook‘ta engellediğiniz birisinin ikinci bir şansı hakettiğine karar verdiyseniz işte onları engellemenin nasıl kaldırılacağı ile ilgili ip uçlarımız.

Bazen insanlar Facebook’ta kelimelerini bir süre görmeyi bırakmak isteyen şeyler söylüyorlar. Bu onları anında çevrimiçi hayatınızdan kaldıran Blok seçeneğiyle mümkündür. Bunun nasıl yapılacağını Facebook rehberindeki insanları nasıl engellediğimiz bölümünden okuyabilirsiniz .

Ancak çok aceleci olduğunuza veya kişinin dersini öğrendiğine karar verirseniz onları yaramaz köşeden çıkma zamanı olabilir. İşte Facebook’ta bir kişinin engellemesini kaldırma böylece bir kez daha sohbet edebilirsiniz.

Engellenen bir kişiyi Facebook’ta nasıl bulabilirim?

PC’nizde Facebook’un web sürümünü kullanıyorsanız bunlar birisinin kilidini açarken atmanız gereken adımlar.

Bir tarayıcı sekmesi açın Facebook‘a gidin ve hesabınıza giriş yapın. Sonra üst satırın en sağındaki aşağı oku tıklayın (mesajların ve bildirim düğmelerinin sağında) ve açılır menüden Ayarlar‘ı seçin.

Bir sonraki sayfada en üstteki Gizlilik bölümünden bulacağınız Engelleme seçeneğinin solundaki sütuna bakın . Engelleme üzerine tıklayın .

Şimdi ana panelde birçok bölüm sunulacak. İstediğiniz kişi kullanıcıları engelleme hakkına sahiptir . Burada şu anda engellenen listenizdeki herkesin bir listesi olmalıdır. Geri almak istediğiniz kişiyi bulun ve adlarının sağındaki Engellemeyi kaldır seçeneğini tıklayın .

Facebook daha sonra engellemeyi kaldırmayı onaylayıp onaylamadığınızı sorar. Ayrıca feed’inizin kişinin erişebileceği tüm bölümlerini de gösterir. Tüm bunlardan memnunsanız Onayla‘yı tıklayın .

Son olarak söz konusu kişiyi yeniden arkadaş etmeniz gerekebilir çünkü Facebook onları engellediğinizde otomatik olarak hesabınızdan çıkarır. Bunu yapmak için sadece profilini arayın ve başka bir arkadaşlık isteği gönderin.

Android uygulamasında birinin engellenmesini kaldırma

Android telefonunuzu Facebook görevleri için tercih ederseniz uygulamayı kullanarak birini engellemeyi kaldırmak kadar kolaydır. Basitçe başlatın sağ üst köşedeki üç satıra dokunun ve Ayarlar ve Gizlilik‘e dokunun .

Ardından Ayarlar öğesine dokunun ve Gizlilik ile işaretli bölümü bulana kadar aşağı kaydırın . Burada Engelleme seçeneğini göreceksiniz .

Buna dokunun geri almak istediğiniz kişiyi bulun ardından Engellemeyi kaldır seçeneğine dokunun ve iletişim kutusu göründüğünde bunu tekrarlayın.

Son olarak engellemeyi seçtiğinde Facebook otomatik olarak seninle arkadaş olacağı için onlara bir arkadaşlık isteği göndermen gerekecek.