Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Facebook’ta “Sponsorlu Reklam” Nasıl Verilir?

Facebook sosya ağ devi

Facebook sosya ağ devi olarak milyonlarca kullanıcısı vardır. Firmalar Facebook sayfasına sahip olan kullanıcılar ve işletmeler de bu gücü kullanabilmek adına ürün satışı ve tanıtımlar için kullanmaktadırlar. Facebook’ da tabi bunu ticarete döktüğünden dolayı yerel lokasyon bulunduğu şehir ve bütün ülkeye tanıtım yapmak için belirlediği ücretler dahilinde reklam yayınını gerçekleştirir.

Facebook Sponsorlu Reklam Verme?

Kelime anlamı olarak sponsor kendini tanıtma amaçlı ya da desteklemek nedeniyle sanat spor marka tanıtımı ürün tanıtımı için etkinliklerde masrafların karşılanmasıdır.

Kendinize ait olan bir sayfayı Facebook sponsorlu reklam vermek istiyor iseniz marka tnıtımı ürün tanıtımı web sayfaya ziyaetçi çekme hit sayfanın beğenisi artırma gibi nedenlerden ötürü ne tür reklam içeriğinin verileceğinin belirlenmesi gereklidir.

Facebook sayfasında sporsonlu bağlantı oluşturmak için sağ üst köşesinde Ayarlar > Reklam Oluştur menüsüne giriş yapmalısınız.

Bu menüye giriş yapıldığında karşınıza Reklam Yöneticisi menüsü çıkacaktır.

Bu bölümde Facebook reklam verilme amacı ne ise ve ne tür bir ihtiyacınız var ise belirtmeniz gereklidir. Bir marka tanıtımı ya da erişim şeklinde belirtilmesi gereklidir. Siteye trafik çekme sayfa beğenisi artırma uygulama geliştirici için yükleme yapma potansiyel müşteri bulmak video görüntüleme veya mesajlar için Facebook sponsorlu reklam oluşturma işlemini yürütebilirsiniz.

Bu işlemlerinize Trafik Teklif Hedef Kitle Detalı Hedefleme alanları ile devam edebilirsiniz. Bu kapsamda verilecek ve yayınlanacak olan reklamlar hangi platformda ve alanda gösterim yapılacağı belirtilmiş olur.