Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fallout 4 ve BG3 için Performans Artırıcı FSR 3.0 HUD Modları Çıktı!

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Mod dünyasının tanıdık isimlerinden

Mod dünyasının tanıdık isimlerinden PureDark Fallout 4 ve Baldur’s Gate 3 için yeni görüntü yükseltme (upscaling) modları yayınladı. Kendisini Dragon’s Dogma 2 Elden Ring gibi popüler oyunlara getirdiği DLSS 3.0 modlarından hatırlayacaksınız.

PureDark daha önce Fallout 4 ve Baldur’s Gate için DLSS 3.0 desteği sağlamıştı. Şimdi ise bu iki oyun için AMD FSR 3.0 modları da mevcut! Bazı DLSS 3.0 modlarını ücretsiz yayınlayan PureDark malesef bu FSR 3.0 sürümlerini Patreon üyelerine özel sunuyor.

Yani modları indirip kurmak için Patreon destekçisi olmak gerekiyor. Aşağıda BG3 FSR 3.0 modunun bir demosunu izleyebilirsiniz.

Baldur's Gate 3 FSR3 Mod with HUD Fix and working on ROG Ally

Mod yapımcısına göre bu modlarla arayüzde bazen oluşan gölgelenme (ghosting) sorununa da çözüm getirilmiş.

Fallout 4 ve Baldur’s Gate 3 halihazırda PC ve konsollarda oynanabiliyor. Elbette bu mod yükseltmeleri sadece PC oyuncuları için geçerli. Geçtiğimiz yıl yayınlanan Baldur’s Gate 3 için yazdığımız incelememizde şunlara yer vermiştik:

Fallout 4 Oyun Sahneleri

Oyunculara sorunları çözmek için bir sürü yol sunuluyor. Üstelik çoğunlukla verdiğiniz tüm kararlar geçerli oluyor ancak bazılarının ağır sonuçları da olabiliyor. Dünyanın seçimlerinize gösterdiği tepkiler de oldukça etkileyici. Mesela bir goblin kampına yaklaşırken gizlice sızmayı deneyebilir veya Berserker’ın korkutucu yapısından faydalanarak onları ikna etmeyi seçebilirsiniz.

Ben kampa gizlice girmeyi seçtim ve sonunda goblinlerle dövüşmek zorunda kaldım fakat daha barışçıl bir yol izlemek isteseydim ikna seçeneği de işimi görürdü. Oyun özellikle sonraki bölümlerde bu tarz durumlarla dolu ve sizi kendi çözümlerinizi bulmaya teşvik ediyor.