Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fortnite IPhone Çökmesi Nasıl Düzeltilir?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Fortnite iPhone’da çöküyor nasıl

Fortnite iPhone’da çöküyor nasıl düzeltilir? Bugün sizlere hepimizin yakından severek oynamış olduğu Fortnite ve iPhone kullanıcılarının bir kısmının yaşadığı sorunu ele alacağız. İşte detaylar…

Fortnite hepimizin sevmiş olduğu Android ve iOS cihazlarda oynamış olduğu güzel bir oyun. Ancak son zamanlarda iPhone kullanıcıları oyunun çöktüğünü ve bunun sürekli olduğunu bizlere mail yoluyla iletti. Bunun çözümü ve nedenini gelin beraber inceleyelim.

Fortnite çökme nedeni ve çözümleri:

Fortnite çökme sebepleri aslında telefonun işlemci gücü modeli ve wifi gibi birçok sebepten dolayı olabilir.

İlk olarak iPhone 7 altında modellerde bu sorunun görüldüğünü ifade edelim. Bunun ilk sebebi ise telefondaki RAM’in yetersiz kalması. Özellikle iPHone 6S değilde iPhone 6 modelinde çok sık çökme durumu mevcut. Sebep ise donanım seviyesinin yetersiz kalması oluyor.

Düşük sistemli veya eski model cihazınızda gereksiz tüm uygulamaları kaldırın. Fortnite uygulamasını açın ve kontrol edin. Sorun büyük ihtimal düzelecektir. Ancak düzelmez ise oyunu silin ve yeniden yükleyin. Bunun dışında oyun açıkken başka hiçbir uygulama açık kalmasın ve Wifi ile hücresel ağ ile tekrar deneyin.