Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fortnite’da Kaç Saat Oynadığınızı Görüntüleme!

https://mobil13.com.tr/author/manager
Fornite oyun alanında fenomen

Fornite oyun alanında fenomen oyunlardan biri. Fornite 2017 yılında piyasada yerini aldı. Piyasada yerini aldıktan sonra Battle Royale modunda oyun oynayan 10 milyon kişiye ulaştı. Bir yıl sonra da oyun 125 milyon kullanıcıya ulaştı. Oyun oynarken ne kadar süre oyunda kaldığınızı merak edebilirsiniz.

Oyun sürenizi kontrol etmenin en iyi yolu da “Epic Game Launcher” adında olan özel Epic uygulamasıdır. Uygulama üzerinden Epic oyunlarını da satın alabilir kurabilir isteğe göre düzenleyebilirsiniz. Epic web sitesinden Epic Game Launcher uygulamasını indirin. Daha sonra indirmeyi başlatın. Fornite’ın tadını çıkarmak için ne kadar zaman harcadığınızı görmek için de aşağıda yer alan adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.


İlk olarak Epic Games Launcher’ın açın. Daha sonra solda menü kısmından Kütüphane alanına tıklayın. Oyun listenizde yer alan Fornite’ı bulun ve Settings (Oyun Ayarları) kısmına tıklayın. Ayarlar menüsünün altında bulunan ‘Oynadınız’ yan kısmında Fornite oyununda oynadığınız gün sayısı yer almaktadır. Bu adımlar sayesinde kaç saat oynadığınızı görüntüleyebilirsiniz. Merak ettiklerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.