Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galaxy A25 5G Özellikleri Gün Yüzüne Çıktı!

Tasarımın 3D CAD görselleriyle

Tasarımın 3D CAD görselleriyle ortaya çıkan Samsung Galaxy A25 telefonu Ağustos ayında sızdırılan kamera özellikleriyle gündeme gelmiş ve şimdi daha fazla detay açığa çıkmış durumda. Kasım ayının başlarından itibaren yayılan sızıntılar Samsung’un resmi web sitesinde telefonun listeleme sayfasının ekran görüntülerini ortaya çıkardı ve bu telefonun lansmanının çok yakın olduğunu gösteriyor.

Samsung’un web sitesindeki resmi listeleme sayfasındaki ekran görüntüleri telefonun özelliklerini gösteriyor ve uzmanlara göre resim açıklamalarının İtalyanca olması telefonun ilk olarak Avrupa pazarında satışa sunulacağına işaret ediyor. Samsung’un uygun fiyatlı telefonlarını farklı pazarlarda kademeli olarak piyasaya sürdüğü göz önüne alındığında Galaxy A25 5G’nin dünya çapında geniş bir kullanıcı kitlesiyle buluşması bekleniyor.

Samsung Galaxy A25 5G Özellikleri

Galaxy A25 5G; 6.5 inçlik damla çentikli Süper AMOLED ekranıyla dikkat çekiyor. FHD+ çözünürlük 120Hz yenileme hızı ve 1000 nit tepe parlaklık seviyesi kullanıcılara etkileyici bir görsel deneyim sunacak. Telefon Exynos 1280 yongasıyla güçlendirilmiş 8 GB’a kadar RAM ve 256 GB depolama alanıyla donatılmış.

Kamera özellikleri açısından Galaxy A25 5G arkada OIS destekli 50MP birincil sensör 8MP ultra geniş ünite ve 2MP makro kameradan oluşan üçlü bir kamera kurulumuna sahip. Ön tarafta ise 13MP kamera selfie ve görüntülü görüşmeler için mükemmel çözüm sunacak.

Yazılım tarafında cihaz Android 14 tabanlı One UI 6 ile birlikte gelecek ve dördüncü nesil işletim sistemi güncellemesi ile beş yıl boyunca güvenlik güncellemelerini alabilecek.

Samsung Galaxy A25 5G kullanıcılarına güvenlik ve performans konusunda da ek özellikler sunacak. Samsung Knox güvenliği ve 5.000 mAh pilin yanı sıra 25W hızlı şarj desteği telefonun kullanıcı deneyimini daha da artıracak.

Telefonun selefine göre daha kompakt bir yapıda olduğunu söyleyebiliriz. Biraz daha kısa ve biraz daha dar ancak kalınlığı aynı görünüyor ve biraz daha hafif olacak. Galaxy A25 5G’nin lansman tarihi henüz bilinmiyor ancak uzmanlar yakın bir zamanda resmi bir duyuru yapılacağına inanıyor. Takipte kalın Galaxy A25 5G ile tanışmak için gün sayıyoruz!