Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galaxy Ring Her Cihaza Uyum Sağlamıyor! İşte Akıllı Yüzüğün Desteklendiği Cihazlar

Samsung, ikinci Unpacked etkinliğinde Galaxy akıllı yüzüğü tanıttı. Oldukça havalı ve kullanışlı olan bu yüzük, sadece bazı cihazlarla uyumlu çalışıyor. İşte, akıllı yüzüğün desteklendiği cihazlar…

Samsung, ikinci Unpacked etkinliğinde

Samsung, geliştirmiş olduğu akıllı yüzük ile kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. Dünya devi marka, akıllı saatlere yeteri kadar ısınamayanlar için harika bir seçenek sunuyor. Yedi gün giden şarjı ile dikkat çeken cihaz, aynı zamanda uyku analizi yapıyor.

Birçok özelliği olmasına karşın sadece Samsung marka telefonlarla uyumlu çalışıyor. Kullanıcıların, Android 11.0 veya üzerindeki sürüme sahip bir telefonu olması gerekiyor. Telefon içerisinde ihtiyaç duyulan depolama alanı ise 1,5 GB.

Samsung Galaxy Ring’in Yıllık Ücreti Yok

Diğer akıllı yüzükleri kullanmak isteyen kullanıcılar, aylık ücret ödüyor. Örneğin; Oura Ring kullanıcıları, başlangıç ücretine ek olarak aylık 6 € veriyor. Samsung akıllı yüzükte ise böyle bir ücret bulunmuyor.

Kullanıcıların başlangıç ücretini ödemesi, kullanım için yeterli oluyor. Bu bakımdan rakiplerine göre çok daha ekonomik bir seçenek olarak dikkat çekiyor.