Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galaxy S24, Daha Parlak OLED Ekran ve Daha Fazla RAM Alabilir

https://mobil13.com.tr/author/selim-mutlu
Şimdiye kadar Şubat 2024‘te

Şimdiye kadar Şubat 2024‘te piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy S24 serisi hakkında birçok sızıntı görüldü. Bu sızıntılar Galaxy S24 Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra‘nın daha iyi ekranlar da dahil olmak üzere çok sayıda iyileştirmeyle geleceğini ortaya koyuyor. Bugün ulaştığımız yeni bir sızıntı hepsinden daha dikkat çekici olanı ve bu telefonları dört gözle bekleyen insanların yüzlerinde kocaman bir gülümsemeye sebep olacağından eminiz. Chosun Media’nın yeni bir raporuna göre Samsung Galaxy S24 Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra’nın temel modellerini 12 GB RAM ve 256 GB depolama ile donatıyor.

galaxy-s24-daha-parlak-oled-ekran-ve-daha-fazla-ram-alabilir

Galaxy S24 hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı!

Galaxy S24 Ultra’nın opsiyonel olarak 16GB RAM ile geleceği söyleniyor. Bu sürümün 1 TB dahili depolamaya sahip olması da mümkün. Bu da Samsung’un temel modellerinin fiyatlarını Galaxy S23 serisine kıyasla artırmaması halinde insanların daha yüksek bellek/depolama varyantını almak için daha fazla para harcamak zorunda kalmayacağı anlamına geliyor.

Bir endüstri kaynağına atıfta bulunan Güney Koreli yayıncı; üç Galaxy S24 modelinin de şirketin M13 adı verilen 13. nesil AMOLED paneline sahip olacağını iddia etti. Yeni ekran panelinin daha ince olduğu daha fazla güç tasarrufu yaptığı ve daha iyi görüntü kalitesine sahip olduğu söyleniyor.