Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galaxy S8 Ve Galaxy S8 Plus’ta Önbellek Nasıl Temizlenir

Samsung markasına ait olan

Samsung markasına ait olan Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus cihazlarının karşılaştığı en büyük problem arasında yer alan yazılım hatalarını düzeltmenin en başarılı çözüm yolu cihazın önbelliğini sıfırlamak yani telefonu fabrika ayarlarına geri göndermektir.

Samsun Galaxy S8 ve S8 Plus cihazlarda sistem ve uygulama olmak üzere iki adet önbellek mevcuttur. Bu akıllı telefonda bulunan bütün uygulamaların önbelleği zaten uygulama içinde mevcuttur. Bu önbellek sayesinde telefonu kullanan kişiler uygulamalar arasında hem çok rahat geçiş yapar hem de uygulamanın verilerinin saklanmasına da yardımcı olur. Bu sebepten dolayı eğer akıllı telefonunuza indirdiğiniz uygulamalar donma ve kasma gibi problem yaşatmaya başladığı zaman en akıllıca yol uygulamanın önbelliğini temizlemek olacaktır. Ayrıca belirtmemiz gereken bir husus vardır ki sistem önbelliğini temizlediğiniz zaman cihazınızda ki fotoğraflar yada herhangi bir dosya silinmez. Bu sebepten dolayı cihazın önbelleğini temizlemek telefonu sıfırlamaya gerek kalmadan yapılan harika bir temizleme işlemidir.


Şimdi sizlere Galaxy S8 ve S8 Plus’ın önbelleğini temizlemek için izlemeniz gereken adımlardan bahsedeceğiz. İlk olarak işleme kullandığınız cihazı açmakla başlayın. Daha sonra ayarlara giderek orada bulunan uygulama yöneticisine tıklayın. Burada karşınıza çıkan uygulamalar olacaktır. Bu uygulamalar arasında önbelliğini temizlemek istediğiniz uygulamayı seçerek önbelleği temizle seçeneğine basın. Bu saye de cihazınızın uygulama önbelleğini rahatlıkla sileceksinizdir.

Eğer telefonunuzda ki sistem önbelleğini silmek istiyorsanız az önceki işlemden farklı olarak cihazınızı kapatıp aynı anda sesi açma güç ve ana ekran düğmesine basılı tutun. Logo görününce güç düğmesine basılı tutmayı bırakıp diğer iki düğmeye basmaya devam edin. Karşınıza Önbellek bölümünü sil kısmında hareket ederek evet düğmesine gitmek için ses düğmesine o düğmeye tıklamak içinse güç düğmesine basın. Daha sonra sistemi yeniden başlatarak Önbelleği temizlenmiş cihazınızı yeniden açabilirsiniz.