Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Mikrofon Sorunu Nasıl Onarılır?

Galaxy S9 ve Galaxy

Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Mikrofon Sorunu Nasıl Onarılır? Bugün sizlere telefonlarınızda mikrofon sorununun nasıl onarıldığından bahsedeceğiz. Genel anlamda Galaxy S9 ve S9 Plus modellerinde Mikrofon sorunu bulunuyor. Bizlerde bu sorunu nasıl aşabileceğinizi anlatacağız. İşte detaylar…

Galaxy S9 ve S9 Plus modelleri çok sevilen cihazlar olurken bazı durumlarda mikrofon sıkıntısı çıkarıyor. Ya aradığımız numara mikrofonu duymuyor. Yada bizim ses gitmiyor. Bu durumu incelediğimiz de bizim sesimizin tam cihaz tarafından alınmadığını fark ettik.

Mikrofon sıkıntısını çözmek için lafı uzatmadan başlayalım.

S9 ve S9 Plus mikrofon sorunu çözme aşamaları:

S9 ve S9 model kullanıcısıysanız eğer mikrofon temizliği yapmak için ilk olarak diş fırçası ve kürdan alın. Daha sonra kürdan ile kaba tozları mikrofon girişinden çıkarın. Biraz bekledikten sonra kontrol edin eğer ses gitmez ise yeniden diş fırçasını elinize alın ve temizlemeye başlayın. Bir müddet sonra tekrar kontrol edin sorun çözülmüş olacaktır.

Eğer sorun çözülmez ise format atın. Buna rağmen çözülmez ise donanımsal sorun olabileceği için teknik servise götürmeniz gerekiyor.