Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galaxy Watch Kullanıcılarına Güzel Haber Geldi! Google Maps İçin Artık İnternet Gerekmiyor

Akıllı saat pazarının önemli modellerinden Galaxy Watch ile ilgili güzel bir haber geldi. Samsung modellerinde, Google Maps için artık internet gerekmiyor.

Akıllı saat pazarının önemli

Google, harita verilerini çevrimdışı saklama imkanı sunuyor. Özellikle Wear OS tabanlı saatler için geliştirilen bu özellik, Galaxy Watch modellerinde devreye girdi.

Yeni gelen özellik sayesinde kullanıcılar, internet erişimi olmadan Google haritalara erişim sağlıyor. İstedikleri adresleri ve yolları, internet olmadan da buluyor.

Çevrimdışı Haritalar Kendini Eş Zamanlı Olarak Güncelliyor

Wear OS tabanlı saatler için geliştirilen özelliğin nasıl çalıştığını kullanıcılar merak ediyor. Galaxy Watch 4 ve Ultra gibi modellere gelen yeni özellik, kendisini kullanıcılara tanıtıyor. Kullanıcılar, talimatları uygulayarak bu özelliği aktif ediyor.

Google haritalar, ilgili konum bilgilerini internet erişimi açıkken güncelliyor. Depolanan veriler, ihtiyaç olduğunda çevrimdışı olarak buradan alınıyor.

Bu özelliğin arkasında Google’ın yaptığı yenilik yatıyor. Uzmanlar, kısa süre içerisinde söz konusu özelliği diğer akıllı saat modellerine de gelmesini bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi