Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Garmin Fenix 7 Pro Serisi Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri!

https://mobil13.com.tr/author/didembektas
Garmin Fenix 7 Pro

Garmin Fenix 7 Pro Serisi güneş pilleri ve fenerlerle piyasaya çıkıyor. Markanın yeni serisindeki akıllı saat modelleri hangi özelliklerle geliyor?

Garmin kısa bir süre önce olağanüstü özelliklere ve sağlam bir yapıya sahip olan Epix 2 Pro serisi akıllı saatini tanıttı. Şimdi ise şirket çeşitli gelişmiş özelliklerle donatılmış yeni Fenix 7 Pro serisini piyasaya sundu.

Güneş enerjili piller ve el fenerlerini içeren cihazın ekranları daha fazla verim sunuyor. Piksel içinde bellek yani MIP ekranlar serinin en önemli özelliği oldu. Açık hava aktiviteleri için biçilmiş kaftan diyebiliriz.

Garmin Fenix 7 Pro Serisi Teknik Özellikleri

Garmin Feniz 7 Pro serisini dayanıklılığa odaklanarak üretti. GPS özellikli cihaz çoklu spor modunu destekliyor. Ayrıca güvenilir performans sunarken zorlu koşullara dayanacak şekilde tasarlandı.

Giyilebilir cihazlar; 42 mm 47 mm ve 51 mm olmak üzere üç farklı boyutta geliyor. Birçok yönden Epix 2 Pro’ya benzetilen akıllı saatler gün ışığında çok daha net bir görüş sağlıyor ve güç verimli bir ekran ile geliyorlar.

Saate yapılan önemli bir ekleme farklı yoğunluklara sahip yerleşik LED el feneridir. Ayrıca kırmızı bir güvenlik ışığı ve flaş modu vardır. Yürüyüş koşu yüzme ve diğerleri gibi etkinliklerin izlenmesi için sensörler mevcuttur.

Ayrıca Fenix 7 Pro Serisi çok bantlı GPS takibi haritalama ve navigasyon özelliklerini sunuyor. Altimetre barometre ve pusula dahil olmak üzere çeşitli sensörler içeriyor.

Yeni seri kalp atış hızı izleme VO2 Max uyku analizi ve gelişmiş egzersiz ölçümleri gibi çok sayıda sağlık ve fitness izleme özelliğine sahiptir. Fenix 7 Pro GPS takibi ile 73 saate ve çoklu bant etkinken 48 saate kadar düşen 22 günlük pil ömrüyle birlikte geliyor.

İlk iki modelin fiyatı 800 dolarken 51 mm modelinin fiyatı 900 dolardan başlıyor. Safir saf kristal ekran isteyenler ise fazladan bir 100 doları daha gözden çıkaracak.