Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelin, Telefonunuzun İnternetini Hızlandıralım!

Artık 5G’nin kullanıldığı son

Artık 5G’nin kullanıldığı son zamanlarda yavaş internet hızından bahsetmek ne kadar da can sıkıcı öyle değil mi? Sizde telefonunuzun internet hızından memnun değilseniz yazımızı okumaya devam edin.

Telefonun İnternetini Hızlandırma Yöntemleri!
1. Eğer telefonunuzda işlevsel bir sorun yok ise telefonu yeniden başlatmak çözüm olabilir. Eğer telefonu güç düğmesinden kapatıp açmak ile uğraşmak istemezseniz uçuş modunu etkin hale getirip geri kapatmayı da tercih edebilirsiniz.

2. Telefondaki internet hızını etkileyen en önemli faktörlerden biri ise bulunduğunuz konumdur. Eğer merkezi bir yerdeyseniz internet hızınız genellikle iyi merkeze uzak bir yerde iseniz internet hızınız da uzaklığınızla doğru orantılı şekilde kötü olacaktır. Bu yüzden sinyalin iyi çektiğinden emin olun.

3. Bazı durumlarda bu sonucun sebebi arka planda çalışan uygulamalar olabilir. Arka planda çalışan uygulamalarınızda internetinizin yavaşlamasına sebep olabilir. Bu uygulamaları kapatmayı deneyin.

4. VPN’leri genellikle trafiğimizin gizli kalmasını istediğimizde kullanırız sonucu ise yavaş internettir. Bu yüzden VPN kullanmamanızı sizlere öneriyoruz.

5. Eğer sizinle aynı bölgede farklı cihazların internetleri çok iyi durumdaysa akıllı telefonunuzdan ya da SIM kartınızdan kaynaklanan bir sorun olabilir.