Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google, Ağustos ayında Android Auto Medya Sistemini güncellemeye başlayacak

https://mobil13.com.tr/author/hafize
ABD şirketi Google arabalar

ABD şirketi Google arabalar için Android Auto işletim sistemini güncelledi. Yeni tasarım akıllı telefonlar için Android Pie kabuğunda da bulunabilen Material Design felsefesine tekabül ediyor.

Android Auto simgelerinin eski sürümü kategorilere ayrılırsa şimdi hepsi soldaki uygulama başlatma düğmesine sağdaki bildirim menüsüne ve şirket asistanının etiketine iner. Ekranı görüntülerken gözlere zararı azaltmak için tasarlanmış karanlık bir tema da vardı.

Yeni gezinti çubuğu ekranın altında bulunur ve birden fazla uygulamayı yönetmeyi kolaylaştırır. Kullanıcı müzik dinliyorsa şarkıyı tek bir tıklamayla duraklatabilir veya atlayabilir.

Üreticiye göre Android Auto esnek ve onu destekleyen otomobillerde geniş ekranlara adapte olabilir. Bu adım adım navigasyon multimedya oynatımı ve mevcut aramaların izlenmesi için ilave alan sağlayacaktır.

Önümüzdeki birkaç hafta içinde bir Android Otomatik güncelleme sunulacak. Yükseltme yapmak için APKMirror kaynağındaki dosyayı indirerek uygulamanın en son sürümünü yükleyebilirsiniz .