Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google Bard Advanced Tanıtıldı: Abonelik Modelinde Kullanılabilecek!

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Google’ın Mountain View merkezli

Google’ın Mountain View merkezli güçlü aracı Google Bard piyasada Nano Pro ve Ultra modelleri dahil olmak üzere üç çeşitte mevcut. Şirket Google Bard Advanced’ı tanıtmaya hazırlanıyor ve bugün bu konuda önemli bilgiler edindik.

Google Bard Advanced’ın ücretsiz olmayacağı ve abonelik modeliyle sunulacağı söyleniyor ancak şu an için fiyatlandırma ve çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgiye sahip değiliz.

Google Bard Logo

Yakında piyasaya sürülecek olan Google Bard Advanced Google’ın daha güçlü Gemini Ultra AI modeli üzerinde çalışacak. Bilinmeyenler için Ultra modeli oldukça karmaşık görevleri yönetme kapasitesine sahipken Pro modeli geniş bir görev yelpazesi üzerinde ölçeklendirilmek için tasarlanmış ve Nano ise cihaz içi görevler için uygun.

Bu yenilikçi ürün kullanıcıların daha karmaşık ve çeşitli görevleri kolaylıkla yönetmelerine olanak tanıyacak. Google Bard Advanced özellikle iş dünyası ve teknoloji meraklıları için büyük bir fırsat sunuyor. Bu yeni modelin yapay zeka tabanlı çözümler arasında nasıl bir yer edineceği merak konusu.