Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google Bard Kalktı! Yeni Özellikleri ile Google Gemini Dönemi Tam Başladı!

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Google yapay zeka dünyasında

Google yapay zeka dünyasında çığır açan yeni bir adım atarak Gemini’yi tanıttı. Bard’ın halefi olarak görülen Gemini metin görsel ses ve video gibi çeşitli alanlarda gelişmiş yetenekler sunan Gemini Advanced ile teknolojiyi bir üst seviyeye taşıyor. İşte Google Gemini Advanced’ın fiyatı ve sunduğu özellikler hakkında bilmeniz gerekenler.

Google Yapay Zeka : Gemini’nin Tanıtımı!

Gemini’nin en gelişmiş sürümü olan ve Ultra 1.0 olarak bilinen Gemini Advanced matematikten fizik tarih hukuk tıp ve etiğe kadar 57 farklı alanda bilgi birikimi ve problem çözme yetenekleriyle MMLU testlerinde insan uzmanlarını geride bırakmayı başardı.

Gemini ilerleyen dönemlerde Bard’ın yerini alarak 40 farklı dilde web üzerinden erişilebilir hale gelecek. Ayrıca hem Android hem de iOS’ta Google uygulaması ile entegre yeni bir Gemini uygulaması sunulacak.

Google Gemini

Gemini Advanced Özellikleri Neler?

Gemini Advanced mantık yürütme talimatları takip etme kod yazma ve yaratıcı iş birliği gibi alanlarda gelişmiş bir deneyim sunuyor. Google One AI Premium planı ile sunulan bu sürüm Google’ın yapay zeka özelliklerini tek bir pakette birleştiriyor. Ayrıca Workspace ve Google Cloud gibi günlük kullanımda olan platformlara da entegre ediliyor.

Workspace’te Duet AI ile zaten milyonlarca kullanıcı üretkenlik ve yaratıcılıklarını artırıyor. Duet AI Gemini’ye dönüşecek ve Google One AI Premium aboneleri Gmail Docs Sheets Slides ve Meet’te Gemini’yi kullanabilecekler.

Gemini Advanced

Google Cloud’da ise Duet AI Gemini’ye dönüşecek ve şirketlerin üretkenliğini artırmasına geliştiricilerin daha hızlı kod yazmasına ve kuruluşların siber saldırılardan korunmasına yardımcı olacak.

Gemini Advanced Abonelik Fiyatı

Gemini Advanced başlangıçta iki ay boyunca ücretsiz deneme süresi sunacak. Daha sonra aylık 19.99 dolar ücretle hizmet verecek. Türkiye’de ise aylık 719.99 TL’ye ilk iki ay ücretsiz deneme imkanı ile sunulacak.

Google Gemini Fiyatları

Gemini Mobil Kullanımı Nasıl?

Android ve iOS için yeni bir mobil deneyim sunan Gemini hareket halindeyken de yardımcı olacak. Android’de yeni bir uygulama olarak ve iOS’ta Google uygulaması üzerinden erişilebilecek.

Google Gemini Mobil

Gemini’nin lansmanıyla Google yapay zeka alanındaki yeniliklerini nasıl sorumlu bir şekilde ilerlettiğini ve daha geniş kitlelere nasıl ulaştırmayı planladığını gösteriyor. Ayrıca Gemini modelinin bir sonraki sürümünün eğitimine de başlandığı belirtiliyor.

Bu yapay zeka hakkında sizler neler düşünüyorsunuz?