Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google Chrome kayıtlı şifreler nasıl görülür?

Google Chrome aslında Google’ın

Google Chrome aslında Google’ın geliştirmiş olduğu ve ücretsiz olarak sunduğu bir tarayıcıdır. Bu tarayıcı arayüzünden ve hız gibi bir çok faktörden çok fazla tercih edilmektedir. Ancak kayıtlı şifreleri henüz nasıl görebileceğini bilmeyen çok fazla kişi yer alıyor. 

Bir çok üyelik sistemi bulunan sosyal medya sitelerinde hesaplarımıza girerken bir bildirim karşımıza çıkıyor. Bunu onayladıktan sonra Google Chrome‘da ikinci sefer bir oturum açtığımızda şifrenin olduğu kutucuk otomatik olarak dolu olacak ve bizim şifre girmemize gerek kalmıyor.

Bize sağlanan bu kolaylık ile beraber  sitelerdeki hesapların şifrelerini zamanla unutturabiliyor. Şifre sıfırlamak için e-posta telefon ve benzeri onaylama işlemlerle uğraşmamak için sizin için size bazı adımlardan bahsedeceğiz.

Google Chrome’da Kayıtlı Şifreler Nasıl Görüntülenir?

Aşağıda vereceğimiz yöntem ile tarayıcı üzerinde yer alan kaydedilmiş şifreleri görebilir ve kaldırabilirsiniz. Hadi başlayalım…

Sağ üst kısımda yer alan üç noktaya basın. Ardından bu menü üzerinden “Ayarlar” seçeneğine tıklayın. Şimdi ise aşağı inin ve “Gelişmiş” sekmesine tıklayın. “Otomatik doldurma” kısmına gelin. “Şifreler” e tıklayın.

Bu sayfada ise “kayıtlı şifreler” kısmının altında sansürlü olarak her şey görülecektir. Sansürü kaldırmak için göze tıklayın. Hepsi bu kadar.