Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google Mesajlarının Sohbet Ekranı Kullanıcı Arayüzünde Yapılan Değişiklikleri Geri Döndürecek

Google Mesajlarının sohbet ekranı kullanıcı arayüzünde yapılan değişiklikleri geri döndürecek ve Sohbet e­kranı ve alt menü tamamen yenilendi.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Google Mesajlarının sohbet ekranı

Google Me­sajları sevdiklerimizle ile­tişim kurmak için harika bir uygulama. Ancak Google son zamanlarda mesajlaşma arayüzünü değiştirdi ve­ şimdi bu değişikliği geri alıyor. Sohbet e­kranı ve alt menü tamamen ye­nilendi önceki tasarımdan farklı bir görüntüye sahip olacak.

Değişiklikler Nelerdi?

TheSpAndroid sitesinin dikkatli gözlerinden kaçmadı! Google Mesajları’nın son beta sürümünde şirket daha önce yaptığı bir değişikliği geri almış. Mesaj yazma alanı artık tek satırlık sade bir kutuya dönüşmüş.

Hatırlarsanız daha önce tuhaf bir şekilde çift satırlı bir mesaj kutusu vardı. Bu kutu mesaj çubuğunun üzerinde süzülüyor gibiydi. İkinci satırda ise emoji butonu ekler butonu ve gönder butonu bulunuyordu.

 

Google Messages Mesaj

Eski Tasarıma Dönüş

Neyse ki son güncellemeyle artık diğer mesajlaşma uygulamalarına benzeyen tek satırlık bir kutuya geri döndük. Eski tasarıma göre çok daha derli toplu duruyor.

Mesaj kutusunun altında sadece ekler için bir ikon var fazladan boş alan yok. Bu değişiklik henüz her kullanıcı için gelmemiş olsa da Google’ın çok yakında herkese sunması bekleniyor.