Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google Pixel 3’den Fotoğrafları Silme İşlemi

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda sizlere Google

Bu yazımızda sizlere Google Pixel 3 fotoğraf silme işlemi hakkında bilgi vereceğiz. Google Pixel 4’ün çıkmasına rağmen Google Pixel 3 en iyi olmaya devam ediyor. Cihazı yeni aldıysanız fotoğraf silme işlemini nasıl gerçekleştireceğinizi bilemeyebilirsiniz. Google Pixel 3 cihazınızda fotoğraf silme işlemini gerçekleştirmek istiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

Fotoğrafları cihazınızdan silmek için ana ekrana gidin. Daha sonra yüklü tüm uygulamaları görmek için yukarı kaydırın. Listeden Fotoğraflar uygulamasını bulun. Fotoğraflarınız açıldıktan sonra silmek istediğiniz görüntüye basılı tutun. Karşınıza çoklu seçenek çıkacaktır. Silmek istediğiniz tüm fotoğrafları seçin ve daha sonra çöp simgesine dokunarak fotoğraf silme işlemini gerçekleştirmiş olursunuz.

Fotoğraflarınızı silmenin başka bir yöntemi ise Syncios adı verilen uygulamadır. Bu uygulamayı her cihazda kullanabilirsiniz. Uygulamayı kullanarak fotoğraflarınızı silebilirsiniz. Bu durum hayatınızı çok daha kolay bir noktaya getirebilir. Son olarak sizlere resim yedekleme işlemi hakkında bilgi verelim.

Fotoğrafları cihazınızdan silmeden önce bazı nedenlerden dolayı yedekleme ihtiyacı duyabilirsiniz. Yedeklemek istediğiniz fotoğraf ya da albümleri silme işleminde yaptığınız gibi seçin. Daha sonra dışa aktar seçeneğini seçin. Dışarıya aktararak yedekleme işlemini tamamlayabilirsiniz.