Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google Pixel 7a Fiyat Rekoru Kırdı! 349 Dolar’a Kaçmaz! İndirim Bitmeden Hemen Alın!

Google Pixel 7a inanılmaz bir fiyata sahip! 349 dolara mükemmel kamera, 90Hz ekran ve daha fazlasını kaçırmayın!

Emre Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/emre
Google Pixel 7a inanılmaz

Google Pixel 7a en iyi uygun fiyatlı Android telefonlar listemizde zirvede yer alıyor. Ancak 499 dolarlık perakende fiyatı ile birçok kişi onu bütçe dostu kategoriye koymayabilir. Tartışmasız olan şeyse bu telefonun harika bir fırsat olması. Amazon Pixel 7a’nın fiyatını şimdiye kadarki en düşük seviye olan sadece 349 dolara indirdi.

Bu daha önce gördüğümüz en iyi tekliften yaklaşık 25 dolar daha düşük. Amazon’un stoklarında bulunan üç renk seçeneğinden sadece ikisi indirimde bu da fırsatın hızla değerlendirildiği anlamına gelebilir. Seçenekleriniz arasında Kömür Gri (Charcoal) veya Kar Beyazı (Snow) renkleri var.

Google Pixel 7a Mavi

Pixel 7a selefinden özellikle fotoğraf yetenekleri açısından önemli yükseltmelere sahip. 13MP ultra geniş açılı ve 13MP ön kamera ile birlikte çalışan yüksek çözünürlüklü 64MP ana kamera sunuyor. Ayrıca daha akıcı geçişler sağlayan 90Hz OLED ekranı toz ve suya dayanıklılık için IP67 derecesine sahip şık bir kasada barındırıyor.

Artan RAM’e ek olarak Pixel A serisi için bir ilk olan kablosuz şarj özelliği de bulunan Pixel 7a Tensor G2 çipseti ile tüm görevlerde verimli performans sağlıyor.

Kaçırılmayacak bir fırsat! Pixel 7a’yı inanılmaz bir fiyata yakalama şansını kaçırmayın!

Ayrıca bir önceki haberimizde Google Pixel 7a özelliklerini falan detaylı incelemiştik bakabilirsiniz.