Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google Pixel 8 Kablosuz Şarj Gücü Ne Kadar Olacak?

https://mobil13.com.tr/author/didembektas
Google Pixel 8 modeli

Google Pixel 8 modeli tanıtılacak. Peki akıllı telefonun şarj özellikleri nasıl olacak? İşte Pixel 8’in kablosuz şarj gücü…

Qi kablosuz şarjı destekleyen her akıllı telefon gibi Pixel 8 de Kablosuz Güç Konsorsiyumu sertifika sürecinden geçti. Ne yazık ki telefonun bir görseli paylaşılmadı. Bu nedenle tasarımını henüz göremiyoruz.

İlginç bir şekilde geçen yılki Pixel 7 ailesi piyasaya sürüldükten bir hafta sonra WPC’nin web sitesinde yer aldı. Bu nedenle bu kadar erken ortaya çıkan Pixel 8 daha erken bir sürümün sinyalini veriyor olabilir.

İLGİLİ İÇERİK: Google Pixel Watch 2 işlemcisi ve pil ömrüyle fark yaratacak!

Her iki durumda da Qi şarjı bir kez daha 12 Watt gücünde açıklandı. Google Pixel 8 serisinin 12 Watt gücünde kablosuz şarj desteği ile geleceği kesinleşti.

Pixel 8 serisinde Google’ın kendi üretimi olan Tensor G3 işlemci bulunacak. Samsung ile ortak bir çalışma yapacak. Samsung Exynos 2300 işlemcisini modifiye edecek. Ve Google da Tensor G3 işlemcisi Pixel 8’de kullanacak.

GSM Arena haberinde detaylar yer alıyor. Pixel 8 modeli 12W Qi kablosuz şarj teknolojisine sahip olacak. Ocak ayında Qi2 teknolojisini duymuştuk. İddiaya göre yeni cihaz da bu teknolojiyi destekleyecek.