Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google Pixel 8a’nın Fiyatı Pixel 7a ile Aynı Olacak

Google Pixel 8a’nın maliyet fiyatı pixel 7a ile aynı olacaktı ve Mayıs lansmanı hakkında söylentiler halen dolaşıyor.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Google Pixel 8a'nın maliyet

Tüm Pixel hayranlarına çağrı! Google yaklaşmakta olan Pixel 8a ile bizi diken üstünde tutuyor. Ekim ayında ilk kez gördüğümüzden beri heyecanla bekliyoruz ve olası bir Mayıs lansmanı hakkında söylentiler dolaşıyor.

Herkesin aklındaki olan en büyük soru: bu akıllı telefon ne kadara mal olacak? Sızıntılar, ABD’deki Pixel 7a’ya benzer bir fiyat etiketine işaret ediyor; bu da 128 GB’lık versiyon için yaklaşık 499 dolar ve 256 GB’lık seçenek için 559 dolar ödemek anlamına geliyor.

Şimdi, bazı insanlar bunun bir önceki modele göre bir sıçrama olabileceğinden şikayet ediyor ancak tüm bu söylenti yükseltmeleri ile buna değebilir!

Yükseltmelerden bahsetmişken, işte teknoloji meraklılarını heyecanlandıran şeyler: pürüzsüz 120Hz OLED ekran, yeni nesil Google Tensor G3 çip (en üst seviye Pixel 8’e güç verenle aynı!) ve sizi tüm gün dinç tutacak daha güçlü bir 4500mAh pil. Yapay zeka sihrini de unutmayalım!

Google Pixel 8a Görüntüsü

Google’ın gelişmiş yetenekler için yepyeni Gemini’nin yanı sıra bazı ciddi anlamda harika üretken yapay zeka özellikleri de sunması bekleniyor. Steroidler üzerinde sihirli silgi, daha akıllı bir daire arama işlevi ve fotoğraflarınızı patlatmak için çok daha fazlasından bahsediyoruz.

Hintli dostlarımız için en iyi kısım ne mi? Tarihsel olarak, Pixel cihazları küresel pazara kıyasla daha uygun fiyatlarla burada satışa sunuluyor. Dolayısıyla, söylentiler doğruysa, Pixel 8a 40.878 Rs’nin (yaklaşık 490 dolar) altında bir fiyata sizin olabilir! Bu henüz doğrulanmadı, ancak kesinlikle heyecanlanacak bir şey, değil mi?

Google Pixel 8a Pembe

İster sıkı bir Pixel hayranı olun, ister sadece ciddi bir yapay zeka gücüne sahip güçlü bir telefon arıyor olun, Pixel 8a sıcak bir rakip olarak şekilleniyor. Mayıs ayındaki lansman tarihi için gözlerinizi dört açın ve Pixel partisine katılmaya hazır olun!