Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google Play Store arama hatası sonunda çözüldü!

https://mobil13.com.tr/author/manager
Google Play Store son

Google Play Store son zamanlarda kaldırılmış olan çok fazla kötü niyetli uygulama ile gündemin başında yer almış olsa bile bu sefer geliştiricileri sevindirecek ciddi bir gelişme daha kaydedildi.

Günlerinizi ve haftalarınızı vererek Android uygulaması geliştirdiğinizi ancak bu uygulamanın mağazaya ekleyemediğinizi farz edelim. Uygulamanızın adını aradığınızda Store’da çıkmıyor diyelim. Elbette bu durum hiç hoş bir durum olmayacaktır.

Google Play Store arama hatası giderildi!

Geliştiriciler çok uzun zamandır bu sorun ile mücadele ettiğini belirtti. Google forumları ve Reddit’e birçok farklı platform üzerinden arama hatası sorunu gündeme getirilmişti. Google ise bu konuda hep sessiz kaldı.

Uygulama aramalarda çıkmıyor ve yeni kişiler keşfedemiyordu. Bu sorun ile karşılaşan binlerce geliştirici bulunurken bir geliştirici şöyle bir açıklama da bulundu: “Merhaba birkaç gün önce bir Android oyunu yayınladım. Oyuna indirme bağlantısı üzerinden erişim sağlamak mümkün. Ancak Google Play Store’da aradığımda bulamıyorum geliştirici adıyla aradığımda bile görünmüyor.”

AP’nin sunduğu raporlara baktığımızda ise Google’ın bu sorunu çözdüğü ve artık ön plana çıkması için anahtar kelimeler daha fazla dikkate alındığı görülüyor. Artık geliştiricilerin daha rahat bir nefes alacakları adına sevindiğimizi söyleyebiliriz.