Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google Yakında Yeni Bir “Gmail Aboneliklerini Yönet” Özelliğini Yayınlayabilir!

Google çok yakında yeni bir özellik “Gmail aboneliklerini yönet” özelliğini yayınlayabilir. Herkese­ açılması bekleniliyor.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Google çok yakında yeni

Gmail’e ye­ni bir özellik geliyor. Bu özelliğin amacı e­-posta karmaşasını azaltmak. Yeni özellik sayesinde­ abone olduğunuz e-postaları daha kolay yönete­bileceksiniz

Uzun süredir Google­ bu yararlı seçeneği Gmail uygulaması için ge­liştirmiştir. Nitekim kod parçaları özelliğin varlığını göstermişti ancak işle­vi tam olarak anlaşılamamıştı. Ocakta ortaya çıkan bu özellik herkese­ açılması beklenen Gmail’in Android uygulamasına ge­lecek olan güncelleme (sürüm 2024.04.07.622678535) ile özelliğin herkese açılması bekleniyor.

Bu özellik ne işe yarayacak peki? Abone olduğunuz e-posta listelerine kolayca ulaşmanızı sağlayacak olan “Abonelikleri Yönet” bölümü Gmail’in bir köşesinde yer alacaktır. Bir sayfa “Abonelikler” adıyla açılacak ve sadece üye olduğunuz listeleri belirlediğiniz kriterlere göre size gösterecek.

Google Gmail Aboneliği

E-posta görmek istediğiniz miktarı bir filtreleme sistemiyle belirleyebileceksiniz. Mesela çeyrek dönemde kaç e-posta almak istediğinizi belirtebilirsiniz: 10’dan az 10-20 arası veya 20’den fazla. Ayrıca gönderenin logosu ve abonelikten çıkmanızı sağlayacak “Abonelikten Çık” butonu da listede bulunacak.

Bu kullanışlı özellik Google’ın yenilikler listesinde olduğuna göre Gmail’i daha da kullanılış hale getirecek gibi duruyor. Önümüzdeki dönemde şirketin bunu uygulamaya sunmasını bekleyebiliriz!