Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google Yapay Zeka Özellikleriyle iPhone’u Devraldı!

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Google’ın Mountain View merkezli

Google’ın Mountain View merkezli şirketi resmi YouTube kanalında #BestPhonesForever serisine devam ediyor. Eğer henüz haberdar değilseniz bu seri Pixel ve iPhone’un birbirleriyle konuştuğunu ve Google’ın iPhone’lardaki eksik özellikleri ve yetenekleri eleştirdiği kendi özelliklerini vurguladığı bir dizi.

Şirket serinin yeni bir bölümünü yayınladı ve bu bölüm “The Big Game” olarak adlandırılıyor. Bu sefer videoda bir grup iPhone’a karşı bir Pixel takımını görebiliyoruz.

#BestPhonesForever: The Big Game

Video Coach iPhone’un devre arasında bir iPhone takımına moral konuşması yapmasıyla başlıyor. iPhone’lar diğer (Pixel) takımın sürekli olarak AI özellikleri aldığını dile getiriyorlar. Videoda Google’ın Samsung ile iş birliği yaparak geliştirdiği ‘Circle to Search’ gibi özellikler de bahsediliyor.

Google Yapay Zeka Kullanımı

Ayrıca Coach iPhone Pixel’ın grup fotoğraflarını iyileştirmek kayıtları özetlemek ve videolardaki arka plan gürültüsünü azaltmak için gelişmiş AI kullanımını vurguluyor. iPhone 15 Serisi’ndeki yeni değişikliklerden USB-C portundan azaltılmış ağırlıktan ve konturlu kenarlardan da bahsediliyor. Ayrıca Google’ın spam aramaları engelleme özelliği de tartışılıyor.

Google Yapay Zeka

Google reklamı yapay zeka destekli özellikleri vurguluyor ve bunlar artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geliyor. Ancak Apple’ın iOS 18’i piyasaya sürmeye hazırlandığını ve bu yeni sürümün birçok AI özelliği ile dolu olacağını düşünürsek bu eğlencenin uzun sürmeyebileceğini de belirtmek gerekir.

Bu yapay zeka hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmına yazmayı unutmayınız!