Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Google’ın Gemini’si Yakında Google Asistan’ın Müzik Akışı Entegrasyonunu Kopyalayabilir

Google’ın Gemini’si yakında Google Asistan’ın müzik akışı entegrasyonunu kopyalayabilir ve çok daha iyi sohbet edebilen ve doğal dili algılayan akıllı bir asistan.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Google'ın Gemini'si yakında Google

Uzun süredir hayatımızda olan Google Asistan yavaştan yerini Gemini’ye bırakmaya başladı. Google Gemini çok daha iyi sohbet edebilen ve doğal dili algılayan akıllı bir asistan. Android telefon ve tabletlere bir süre önce gelen Gemini henüz Google Asistan’ın bütün becerilerine sahip değil.

Örneğin müzik dinleme özelliği şimdilik Gemini’de yok. Ama bu özellik için çalışmalar yapılıyor gibi duruyor. Android meraklısı @AssembleDebug (Piunika Web aracılığıyla) Google’ın bu işin üzerinde olduğunu keşfetmiş. Gemini uygulamasının kodunu kurcalayınca Müzik sekmesine denk gelmiş. Sayfa bomboş ama “Standart müzik yayıncınızı seçin” diyor. Tıpkı Google Asistan’daki gibi!

Google Gemini

Yani muhtemelen Gemini de yakın zamanda Apple Music Spotify YouTube Music gibi (ülkeye göre değişen) müzik servislerini destekleyecek. Bakalım Google testi ne zaman tamamlayacak ve bu güncellemeyi sunacak Gemini Google Asistan’ın yerini tam olarak doldurabilecek mi?