Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görüntülü Konuşma için Tercih Edebileceğiniz 6 Güvenilir Uygulama!

Görüntülü konuşma telefon ve bilgisayar ortamında gerçekleştirebileceğiniz bir yöntem. Bunun için kullanabileceğiniz farklı uygulamalar mevcut.

Görüntülü konuşma telefon ve

Telefondan ya da bilgisayardan görüntülü konuşma için kullanabileceğiniz ücretsiz uygulamalar bulunmaktadır.

Uygulamaları kısa sürede indirerek çeşitli kişilerle, farklı özelliklerle konuşabilirsiniz. İşte, kullanabileceğiniz uygulamalar:

No Uygulamalar Açıklaması
1 BiP Turkcell tarafından geliştirilmiş bir görüntülü görüşme uygulamasıdır. 10 kişiye kadar görüntülü görüşme imkanı sunar. Uçtan uca şifreleme, grup sohbeti ve dosya paylaşımı gibi ek özellikler de mevcuttur.
2 Zoom Ücretsiz ve ücretli versiyonları bulunan bir görüntülü görüşme platformudur. İş, eğitim ve diğer amaçlar için anlık görüşmeler düzenlemenizi sağlar. 100 kişiye kadar katılımcı desteği sunan Zoom’da anket, ekran paylaşımı, kayıt ve sanal arka plan gibi ek özellikler de bulunur.
3 FaceTime Apple kullanıcılarına özel olarak sunulan ücretsiz bir görüntülü görüşme yöntemidir. Birebir veya çoklu görüşmeler yapabilirsiniz. Mesajlaşma, Memoji ve Animoji gibi ek özellikler de mevcuttur.
4 WhatsApp Günümüzün en popüler iletişim uygulamalarından biri olan WhatsApp, 4 kişiye kadar görüntülü görüşme imkanı sunmaktadır. Yakın zamanda 32 kişiye kadar katılımcı desteğinin de eklenmesi planlanmaktadır. Mesajlaşma, grup sohbeti, dosya paylaşımı ve durum güncellemeleri gibi diğer WhatsApp özelliklerini de kullanabilirsiniz.
5 Skype En köklü görüntülü görüşme platformlarından biri olan Skype, iş görüşmeleri için sıklıkla tercih edilir. 50 kişiye kadar katılımcı desteği sunan Skype’ta mesajlaşma, grup sohbeti, dosya paylaşımı ve ekran paylaşımı gibi ek özellikler de bulunur.
6 Google Meet Pandemi döneminde popüler hale gelen Google Meet, 100 kişiye kadar katılımcı desteği sunan ücretsiz bir görüntülü görüşme platformudur. Anket, soru-cevap, ekran paylaşımı, kayıt ve canlı altyazı gibi ek özellikler de mevcuttur.

Kaynak: Haber Merkezi