Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gözlük Gerektirmeyen 3D Deneyim: ZTE Nubia Pad 3D II Tanıtıldı!

Emre Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/emre
ZTE Mobil Dünya Kongresi

ZTE Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2024’te gözlüksüz 3D deneyimi sunan ZTE nubia Pad 3D II tabletini tanıtarak teknoloji dünyasını heyecanlandırdı. Bu yenilikçi tablet özel gözlük ihtiyacını ortadan kaldırarak 3D içerikleri doğrudan gözlerinizin önüne seriyor.

Peki nubia Pad 3D II nasıl çalışıyor? Tabletin arkasındaki sihir yapay zeka motoruyla entegre sıvı kristal lensler ve gelişmiş görüntü işleme algoritmalarında yatıyor. Bu teknoloji sayesinde 3D görüntüler netlik ve parlaklık kazanırken 3D karışma ve renk problemleri de en aza indiriliyor.

ZTE nubia Pad 3D II 3D Tablet

nubia Pad 3D II’nin bir diğer hayranlık uyandıran özelliği ise Neovision 3D Anytime teknolojisi. Bu teknoloji sayesinde 2D fotoğrafları videoları ve oyunları gerçek zamanlı olarak 3D’ye dönüştürebilirsiniz. Artık her içerik üç boyutlu bir dünyayla canlanıyor!

Teknik özellikler açısından da oldukça tatmin edici olan nubia Pad 3D II 12.1 inçlik 2.5K 144Hz ekrana 66W hızlı şarjı destekleyen 10.000 mAh bataryaya ve güçlü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine sahip.

ZTE nubia Pad 3D II’nin fiyatlandırma ve satış detaylarını henüz açıklamadı. Tabletin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği de şu an için belirsiz.

ZTE Nubia Pad 3D II 5G - Hands-On, First Look!

Ayrıca Tablet kategorimizide ziyaret edebilirsiniz. En son çıkan tabletler bu kategoride yer almaktadır. Mutlaka ziyaret etmenizi öneririm.