Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GTA 5 Mobile Nasıl Kurulur?

https://mobil13.com.tr/author/manager
GTA 5 mobile APK

GTA 5 mobile APK sonunda kendini belli etti. Bu yazımızda sizlere GTA 5 Mobile nasıl indireceğiniz konusunda yardımcı olacağız. Ücretsiz indirmeye açılan oyunu sizlerle paylaşacağız. Eğer siz de GTA seviyorsanız ve oynamak için sabırsızlanıyorsanız bu yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

GTA oyunu senelerdir olmasına rağmen oyuncu kitlesini kaybetmiyor aksine daha da fazla oyuncu kazanıyor. GTA 5’in şu an mobilde yer almıyor. Google Play Store ya da Apple App Store’da oyunlara baktığımızda GTA 5’i göremezsiniz. Ancak orjinalinden farksız olan Grand Theft Auto 5’i sizlerle paylaşacağız. Şimdilik beta aşamasında olan GTA V Mobile’da ikonik GTA karakteri yer almaktadır. Ayrıca oynanış ve grafikleride harika görünüyor.


GTA 5 Mobile APK indirmek için bu linke tıklayabilirsiniz. Grand Theft Auto 5’i APK dosyasını indirdikten sonra Android cihazınızda oynamaya başlayabilirsiniz. Oyun alanı 40 MB boyutunda. Yükle butonuna basarak indirme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Grand Theft Auto 5 oyununu indirdikten sonra oynayarak GTA 5’in tadını çıkarabilirsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.