Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GTA 6: Resmi Fragmandan Önce Yeni Görüntüler Sızdırıldı

Rockstar Games Başkanı Sam

Rockstar Games Başkanı Sam Houser‘in 25. yıl dönümü şerefine bu Aralık’ta ilk oynanış videosunun yayınlanabileceğini açıklamasının ardından geçen hafta GTA 6‘nın fragmanının duyurulacağı tarih 5 Aralık olarak açıklanmıştı. Açıklamadan hemen sonra da Vice City ortamında çekilmiş 6 sn’lik kısa bir video sızdırıldı. Bu sızıntı sosyal medyada büyük bir heyecan yarattı. X platformunda (eski adıyla Twitter) ve TikTok’ta paylaşılan gönderi sadece beş dakika içinde on binlerce olumlu yanıt aldı. Sızıntıyı paylaşan köstebeğe bilginin Rockstar içinden gittiği tahmin ediliyor.

Kamera arkası oynanış videosu olduğu düşünülen bu sızıntı hakkında resmi bir açıklama henüz gelmemiş olsa da heyecan dorukta!

GTA 6 Oyunu Yenilikleri

Sızdırılan videoya göre GTA 6;

  • GTA 5’e göre haritanın 2 kat büyük olabileceği
  • Bu haritanın ortasında da kocaman bir gölün bulunacağı
  • Binaların %70’ine girilebileceği iddia ediliyor.
  • Yeni serüvenin Liberty City Los Santos ve Vice City şehirlerinde geçeceği konuşuluyor.
  • Yüzme dinamiklerinde su grafiklerinde araç sürüş deneyiminde iyileştirmeler ve çok daha gerçekçi karakterler bekleniyor.
  • Hikaye modunda Küba‘nın oyuna dahil edilebileceği düşünülüyor.
  • Oyunda WhatsApp’ın bir benzeri olan WhatUP olacağı konuşulurken ayrıca yapay zekayı yeni oyunda daha fazla hissedeceğimiz kesin. Zira NPC‘ler (oyuncunun kontrol edemediği karakterler) ile konuşulabileceği ve NPC’lerin istedikleri zaman polisi arayıp ihbarda bulunabileceği tahminler arasında.

PS 5 Xbox Series X/S ve PC versiyonlarıyla birlikte duyurulacağı yönündeki görüş oldukça kuvvetli. 25 yıllık serüveni olan Rockstar’ın GTA 6’nın resmi fragmanını yayınlamasının hemen ardından oyunu ön siparişe açacağına kesin gözüyle bakılıyor.

200 GB’lık bir yer kaplayacağı düşünülen GTA 6’nın 5 Aralıktaki resmi oynanış fragmanı için nefesler tutuldu!

Güncelleme: Sonunda GTA 6’nın Trailer 1 fragmanı yayınlandı. Buyurun!..

Grand Theft Auto VI Trailer 1