Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GTA 6 Merakla Bekleniyor! Tanıtım Videosu 200 Milyon İzlendi!

Grand Theft Auto VI’nın (GTA 6) ilk resmi fragmanı, yayınlandığı gün YouTube’da en çok izlenen video oldu. Detaylar haberimizde…

Grand Theft Auto VI'nın

GTA 6’nın fragmanı, yalnızca 34 saat içinde 100 milyon izlenmeye ulaştı. Yayınlandığı 5 Aralık‘tan bu yana yedi ayda 200 milyon izlenme barajını geçti.

İzlenme rakamıyla selefi GTA 5’in fragmanını geride bıraktı. GTA 5’in ilk fragmanı, on iki yıldır YouTube‘da olmasına rağmen sadece 111 milyon kez izlendi. Yeni GTA’nın tanıtım videosu, aynı zamanda imza şarkısı olan Tom Petty’s Love Is a Long Road’un Spotify’da %36.979 oranında daha fazla dinlenmesine neden oldu.

Rockstar Games, GTA 6’nın çıkış tarihini “2025 sonbaharı” olarak duyurdu. İkinci fragmanın Aralık 2024’te yayınlanması ve ardından 2025 baharında başka bir tanıtım videosunun gelmesi bekleniyor. Oyun, ilk olarak PS5 ve Xbox Series X/S platformları için piyasaya sürülüyor.

Tanıtımın ilgi görmesi, GTA serisinin dünya çapındaki popülaritesini ve hayran kitlesinin merakla beklediği yeni oyunun heyecanını bir kez daha gözler önüne serdi.