Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HMD Pulse Pro’nun Ayrıntıları Sızdı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

HMD Pulse Pro’nun ayrıntıları sızdı! özellikleri ve fiyatı da tam netleşti tasarımını gösteren bir sızıntı ortaya çıktı.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
HMD Pulse Pro'nun ayrıntıları

HMD yeni modellerle akıllı telefon pazarına bomba gibi düşmeye hazırlanıyor! HMD Pulse’ın ardından şimdi de HMD Pulse Pro’nun özelliklerini ve tasarımını gösteren bir sızıntı ortaya çıktı.

Tasarım ve Ekran

HMD Pulse Pro’nun düz bir ekrana sahip olacağı ortasında delikli tasarımlı ön kamerasıyla geleceği söyleniyor. Ekran çözünürlüğü 1480 X 720 piksel ve yenileme hızı ise 90Hz olacak gibi duruyor.

HMD Pulse Pro Mavi

Kamera ve İşlemci

Arka tarafta bizi 50 megapiksel ana kamera bekliyor. İkinci bir kameranın da olacağı gelen bilgiler arasında. Unisoc T606 işlemciden güç alacak olan HMD Pulse Pro 6 GB RAM ve 128 GB depolama seçeneğiyle geliyor. Dikdörtgen bir kamera modülüne sahip arka tasarımı ve LED flaşı da göze çarpıyor.

Diğer Özellikler ve Fiyat

35 mm kulaklık girişini koruyan HMD Pulse Pro kocaman bir 5000 mAh bataryaya sahip olacak. IP52 sertifikasına da sahip olması telefona biraz olsun su ve toz koruması sağlayacak. Avrupa fiyatı ise 179 Euro olarak açıklanmış.

Bu sızıntılar ne kadar doğru zaman gösterecek. Ama HMD’nin yeni telefonları heyecan verici görünüyor. Diğer modelleri ve gelişmeleri görmek için bizi takip etmeye devam edin! Peki sizin HMD Pulse Pro hakkındaki ilk izlenimleriniz neler?