Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Honor Pad 9 Tablet IMDA Veritabanında Görünüyor! Küresel Lansmana Hazırlanıyor

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Çin’in popüler markası Honor

Çin’in popüler markası Honor yakın zamanda Honor Pad 9 Tablet’i Çin pazarında tanıttı ve şimdi bu cihazın küresel olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bugün tablet önemli bir sertifikasyon aldı. Şimdi bu yeni bilgilere göz atalım.

Son model Honor Pad 9 tablet Singapur’un IMDA Veritabanı’nda listelendi ve bu küresel lansmanın yaklaştığını gösteriyor. Listeleme cihaz hakkında herhangi bir detay vermiyor ancak cihazın tam özellikleri zaten Çin’de tanıtıldığı için biliniyor. Aşağıda tabletin tam özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Honor Pad 9 Özellikleri

Son model Honor Pad 9 12.1 inçlik bir ekranla geliyor ve bu ekran kağıt gibi bir görünümle mat bir yüzeye sahip. Ayrıca 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip bir LCD panel içeriyor. 550 nit zirve parlaklık ve yüzde 88 ekran-gövde oranı sunuyor. Cihaz ayrıca 120Hz yenileme hızına sahip ve şirket cihazın yansıyan ışığın yüzde 98’ini ortadan kaldırarak parlamasız bir görüntüleme deneyimi sunduğunu belirtiyor. Tablet stylus ve klavye ile uyumlu.

Kamera bölümüne gelince Honor Pad 9’un arka panelinde merkezi konumda bulunan dairesel bir kamera modülü bulunuyor. Cihaz 13MP sensör ve 8MP selfie kamerasına sahip. Ayrıca sekiz hoparlörle donatılmış.

Honor Pad 9

Kapağın altında Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 işlemci tarafından güçlendiriliyor ve 12GB RAM ile 512GB depolama alanına sahip. Tablet 8300mAh batarya ve 35W hızlı şarj desteğiyle destekleniyor. Cihaz Android 13 ile MagicOS 7.2 üzerinde çalışıyor.

Honor Pad 9 yüksek çözünürlüklü ekranı güçlü kamerası ve geniş depolama seçenekleriyle dikkat çekiyor. Küresel pazarda satışa sunulması Honor’un tablet segmentindeki varlığını güçlendirecek ve kullanıcılara daha fazla seçenek sunacak. Bu tablet özellikle multimedya ve üretkenlik odaklı kullanıcılar için ideal bir seçenek oluşturuyor.