Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Huawei 18 Ocak’ta Bir Etkinlik Planlıyor! Yeni Teknoloji Fırsatlarını Yakala

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Çin telekomünikasyon devi Huawei

Çin telekomünikasyon devi Huawei tüm zorlu durumlarda nasıl ayakta kalabileceğimizi öğrenmek için mükemmel bir örnek. Şirket tamamen izole edilmişti ve kendi işletim sistemi HarmonyOS’u geliştirerek geri dönmeye başladı ve bu sistem oldukça güçlü.

Şimdi Huawei 18 Ocak’ta Çin’de bir etkinlik düzenleyeceğini resmi olarak onayladı. O halde yaklaşmakta olan etkinlikte şirketin ne duyuracağını öğrenmek için makaleye geçelim:

Huawei geleceğin inovasyon stratejilerine dalma planları yapıyor ve HarmonyOS için yerel uygulama geliştirmenin ilerlemesini sergileyecek. Etkinlik ayrıca işletim sisteminin mevcut ekosistemiyle ilgili deneyimler sunacak.

Huawei Logosu

Şirket potansiyel ortaklarla bağlantı kurmayı ve kullanıcılara fayda sağlayacak iş fırsatlarını keşfetmeyi planlıyor. Etkinlik şirketin ana vatanındaki 8 büyük şehirde düzenlenecek ve hem katılımcılar hem de çevrimiçi izleyiciler için etkileşimli olacak.

O halde şirketin yaklaşmakta olan etkinliğini bekleyelim ve sizleri parmaklarınızın ucundaki daha fazla güncelleme için mobil13.com.tr adresini takip etmeye devam etmeye davet ediyoruz.