Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Huawei HiCare Ne Demek?

Akıllı telefon sektöründe henüz

Akıllı telefon sektöründe henüz dahi bitmek bilmeyen bir rekabet devam ediyor. Bu bakımdan piyasada var olmak isteyen birçok farklı marka birçok teknoloji üreticisi olarak yer alıyor. Bunlardan birisi ise Huawei oluyor. Akıllı telefon pazarında önde gelen markalar arasında yer alan şirket yeni akıllı telefonlar sunarken kullanıcılarının memnuniyeti için de çalışmalarına devam ediyor.

HiCare Uygulaması

Huawei HiCare uygulaması akıllı telefonlarda kullanıcıların yaşamış olduğu sıkıntıların daha kolay çözülebilmesi için geliştirilen özel bir işlev sunan uygulama olarak öne çıkıyor. Huawei model cep telefonlarını kullanan telefonda yer alan bu uygulama çoğunluğun sorunlarını çözmede başarılı olmuş durumda. Özellikle teknolojiyle pek samimi olmayan kişilerin bile sorunlarını çözerek çok başarılı bir konumda yer alıyor. Huawei HiCare uygulaması kullanıcılara birçok destek sunuyor. Sunduğu destekler ise şu şekilde; onarım sorun tanılama sorun giderme gibi günlük çıkabilecek sorunlarda kullanıcı tavsiyelerine kadar her platformda desteğini esirgemiyor.

Hicare nereden indirilir?

Huawei Hicare uygulaması kullanmak isteyen kişiler için Android‘in uygulama mağazası olan Google Play Store üzerinden indirilebilir. Uygulamanın sunmuş olduğu en dikkat çeken özellik ise tek uygulama ile çok fazla özelliğin yer alıyor olması. Uygulama ile kullanıcılardan gelen talepler ile şikayetler değerlendiriliyor. Teknik ekip tarafından yanıtlanıyor ve servise gitmeden sorunların büyük kısmı çözüme kavuşuyor. Anlık olarak öneriler düzenli bir şekilde geliyor. Daha önceden sorunun çözümü olmuş ise sorun anahtar kelime ile otomatik olarak çözüm şeklinde karşınıza geliyor. Böylelikle sorunlar daha kısa sürede daha hızlı olarak çözülmüş oluyor.

Uygulamayı değerlendirecek olursak eğer uygulamanın ciddi bir şekilde çok güzel bir uygulama olduğunu ve çevremizden gelen yorumları dikkate alarak uygulamaya on üzerinden bir puan veriyoruz. Öncelikle uygulamada yer alan algoritma sayesinde sorunlara anahtar kelime ile ulaşmak cidden güzel. Arayüzü çok güzel ve sade olan uygulama çok stabil bir şekilde çalışıyor. Hızlı yanıt sisteminin tatmin edici olduğunu da belirterek uygulama için puanımız 9 oluyor. 1 puan nereye gitti diye soracak olan kişilere hatasız bir uygulama yoktur diyerek yolumuza devam edelim.